Hoppa till innehåll
Sjöstaden Skybar logotyp

Barchef till Sjöstaden Skybar

Ansök nu
Högst upp i Stockholms nya landmärke, skyskrapan Sthlm 01, ligger Sjöstaden Skybar på 102 meters höjd med milsvid utsikt över Årstaviken och Stockholm. Restaurangen bjuder in till lunch, scenisk middag samt skönt häng i baren eller på terrassen. Maträtterna på menyn utgår från kolgrillen samt rökeriet och bjuder på smaker med inspiration från södra Europa, Syd- och Nordamerika samt Mellanöstern. Restaurangens generösa ytor, inte minst den härliga takterrassen i västerläge, gör det möjligt för umgänge och mingel från lunch till sen kväll.

Restaurangen är öppen varje dag i veckan från lunch till kväll och består av matsal, bar, chambre separée och festvåning med totalt drygt 150 sittplatser. Utöver det finns en stor takterrass under bar himmel med mer än 100 sittplatser. Välkommen till Stockholms högsta takbar!

Läs mer om oss på https://www.sjostadenskybar.se/.

Vi söker

Vi söker dig med stor passion och kunskap om cocktails, vin och gillar mötet med människor. Som bartender och barchef strävar du efter att gästens upplevelse blir betydelsefull och minnesvärd. Du gillar att dela med dig av kunskap för att stärka ditt barteam då ni tillsammans håller hög kvalitet och servicenivå, även under välbesökta perioder och oförutsägbara händelser. Du arbetar i team tillsammans med ett engagerat gäng som levererar utmärkt service och bra stämning.

Erfarenhet
  • Arbetar som barchef idag, alternativt som bartender med viljan att ta dig an nästa roll.
  • Har goda dryckeskunskaper, öga för detaljer och kassavana.
  • Bartenderutbildning är meriterande men erfarenhet och goda referenser räcker långt.
  • Erfarenhet från à la carte servering är även det meriterande.
Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar
  • Kvalité och service, i allt du gör.
  • Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
  • Att tillhöra ett kunnigt, roligt och positiv gäng där man jobbar över gränserna.
  • Att jobba för ett strukturerat företag som arbetar efter givna mallar och direktiv.
Vi erbjuder

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och har som ambition att vara en välorganiserad koncern med en tydlig struktur där vi ser och värdesätter våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom koncernen.

I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Högst upp i Stockholms nya landmärke, skyskrapan Sthlm 01, ligger Sjöstaden Skybar på 102 meters höjd med milsvid utsikt över Årstaviken och Stockholm. Restaurangen bjuder in till lunch, scenisk middag samt skönt häng i baren eller på terrassen. Maträtterna på menyn utgår från kolgrillen samt rökeriet och bjuder på smaker med inspiration från södra Europa, Syd- och Nordamerika samt Mellanöstern. Restaurangens generösa ytor, inte minst den härliga terrassen i västerläge, gör det möjligt för umgänge och mingel från lunch till sen kväll.

Restaurangen är öppen varje dag i veckan från lunch till kväll och består av matsal, bar, chambre separée och festvåning med totalt drygt 150 sittplatser. Utöver det finns en stor terrass under bar himmel med mer än 100 sittplatser. Välkommen till Stockholms högsta takbar!

Läs mer om oss på https://www.sjostadenskybar.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare