Hoppa till innehåll
Vi på Sinli Trading har levererat råvaror till asiatiska restauranger i Stockholmsområdet i över 20 år. Våra kunder är restauranger som serverar japansk, indisk och kinesisk mat.

Vi expanderar och söker nu chaufförer som ska arbeta i Stockholm men tjänsten innefattar även körningar utanför Stockholm, du utgår från vårt kontor på Götlundagatan i Bandhagen.

Vi söker chaufförer C-körkort.

Tveka inte att höra av dig till oss!

Mer information om arbetsplatsen hittar du på www.sinlitrading.se

Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Tommy Zheng på telefonnummer 076-1880087
Mer info
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sinli Trading är ett matgrossistföretag som har levererat högkvalitativa råvaror till majoriteten av Stockholms Asiatiska restauranger. Vår affärsidé är enkel: Att leverera de bästa råvaror Asien har att erbjuda!

Den asiatiska matkulturen rymmer många olika köksskolor. Indien är känt för sina varierande och kryddstarka grönsaksrätter. Det thailändska köket använder sig av heta kryddor som Chili. Kinesisk mat är betydligt snällare, liksom den japanska, där man ställer höga krav på att maten ska vara vackert arrangerad. Koreas nationalrätt Kimchi, heta grönsaksinläggningar med chili, serveras i stort sett i alla sammanhang. Gemensamt för dem alla är att råvarorna ska vara färska och att kocken har gedigen kunskap att balansera flertalet smaker med varandra, bland annat genom kryddning och tillagningstid.

Liknande jobb