Hoppa till innehåll
Sigma Industry AB logotyp

Life Science Konsulter sökes till Sigma Industry

Letar du efter ett framåtlutat och engagerat konsultteam inom Life Science? Hos Sigma Industry Smart är du med och formar ett lag med individer som ständigt drivs för att bli bättre.
Vi söker dig som vill jobba som konsult inom Life Science/läkemedelsindustrin/MedTech i roller som projektledare, valideringsledare, processingenjör, labbingenjör eller inom QA/QC. Är du rätt person finns även öppningar för olika ledande portioner hos Sigma.

Grundläggande kvalifikationer
Vi tror att du har en ingenjörsutbildning inom relevant område alternativt apotekarexamen. Önskvärt med erfarenhet inom något av följande områden:
  • Projektledning med erfarenhet av GMP
  • Validering/kvalificering
  • Kvalitetskontroll och kvalitetssäkring
  • Processutveckling
  • Produktionsteknik
  • Laboratorieingenjör
Det är meriterande om du har erfarenhet från aseptisk tillverkning, packningsutrustning, LEAN-arbete, GMP, GAMP5 eller ISO13485.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du tycker om att knyta nya kontakter och vidga ditt nätverk. Du är nyfiken och öppen för att prova olika branscher.

MERITERANDE FÄRDIGHETER, EGENSKAPER OCH ERFARENHETER
Du är en positiv och social person som sätter kunden i fokus. Du är strukturerad, har ett högt kvalitetstänk och har viljan och förmågan att kommunicera tydligt och effektivt inom organisationen och med medansvariga. Som person är du engagerad och med lyhördhet förstår du ditt ansvar och vad som krävs. Du kan motivera medansvariga för att tillsammans skapa en bättre morgondag!
Som konsult hos Sigma får du möjlighet att arbeta med flera olika bolag stora som små, det ena uppdraget är inte det andra likt.

Sigma erbjuder
Du kommer att tillhöra Sigmas nyrenoverade kontor i Marievik, Liljeholmen, där de har en öppen och varm företagskultur tillsammans med Stockholms vackraste utsikt!
Tillsammans och med lagets kraft strävar teamet efter att bli ett av Sveriges mest välskötta ingenjörsinriktade konsultbolag, där Life Science är en av alla branscher dem verkar inom.
Här har dem uppdrag i regionen Stockholm-Södertälje och samarbetar även mycket med kontoret i Uppsala.

Sigma lägger ner mycket energi och engagemang på att du ska trivas och växa i din yrkesroll genom både interna och externa utbildningar och mentorskapsprogram. Sigma lägger stort fokus på utbildningar inom ledarskap och kommunikation eftersom de anser att utvecklingen av deras anställda är nyckeln till deras framgång.
Sigma jobbar aktivt med social och miljömässig hållbarhet. Balans mellan arbete och privatliv är något de värdesätter högt inom bolaget. Kollektivavtal är en självklarhet och Sigma har attraktiva lönemodeller som ger det lilla extra!
Sigma tror på att vara aktiva i att skapa en bättre morgondag för samhället och människor både när och fjärran. Här man sig om varandra och världen runt omkring oss.

Star for Life
Star for Life är ett unikt stödprogram som skapats av Sigmas grundare Dan & Kristin Olofsson för att motverka spridningen av HIV och AIDS bland unga i södra Afrika.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Sigmas räkning konsulter inom Life Science.
Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i deras egna projekt.

Start: Enligt ök.
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Urval: Löpande
Kontakt: Lucas Bryggman

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson
Lucas Bryggman
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare