Hoppa till innehåll
Shark Bemanning logotyp

Fältsäljare

Publiceringsdatum
13 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Drömmer du om en karriär där du kan erövra nya horisonter varje dag?

Drivs du av kundkontakt och prestation?

Oavsett om du är sugen på att ta nästa steg i din säljkarriär eller om du vill ta ett första steg till att lära dig försäljning så erbjuder vi en unik möjlighet för dig!

Välkommen till livet som fältsäljare! Vi söker passionerade, självgående individer som älskar att möta människor och som brinner för personlig utveckling.

Nu söker vi två säljare till vårt guldprojekt tillsammans med en ledande aktör inom it/telekom. Vi erbjuder en generös provisionsmodell, varma kunder och grymma kampanjer för att optimera dina möjligheter att lyckas. Joina oss på resan mot att förändra spelplanen i en bransch som är i ständig tillväxt.

Varför välja oss?

  • 20 års erfarenhet av fältsälj, vi ger dig kompetensen genom utbildning och daglig coaching.
  • Väldigt varma kunder och "enkla förutsättningar"
  • Beprövad säljprocess och vidareutbildning som gör dig till en expert.
  • En generös lönemodell och vassa erbjudanden.
  • Obegränsad potential att växa och avancera.
  • Flexibla aretstider
  • Fast lön och generös provision och bonusmodell
Är du redo att ta kontroll över din karriär och trampa nya stigar mot framgång? Vill du ha en lukrativ lönemodell samtidigt som du sätter dina förmågor på prov? Då är du helt rätt för tjänsten som säljare hos oss!

Hör av dig snarast för att bli en del av vårt vinnande team. Erfarenhet är meriterande men inget krav.
Ett naturligt driv och en strävan efter att lyckas väger tyngre än erfarenhet för oss eftersom vi lär dig det du behöver och vi jobbar med väldigt varma kunder.

Lön: Fast lön + provision

Omfattning: Heltid

Mållön: 45 000kr

Skicka CV och personligt brev till samuel@sharkbemanning.se 0722-978439
Shark Bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 jan. 2024 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi?

Shark bemanning är ett dynamiskt ungt bolag som blivit en kraftfull aktör inom rekrytering och bemanning.Vi är stolta över vår förmåga att bygga starka relationer, förstå branschens djupa dynamik och öka marknadsandelar för våra samarbetspartners. Med en gedigen bakgrund inom fiber och telekom samt sälj, har vi vunnit förtroendet hos storbolag att driva effektiva säljaktiviteter som leder till ökad tillväxt.

Vi tror på individens utveckling och samarbetet som en helhet. Genom att investera i vår personal och skapa en inkluderande gemenskap, strävar vi efter att utveckla potentialen hos våra teammedlemmar och samtidigt uppmuntra ömsesidig respekt och en positiv arbetsmiljö.

Oavsett utmaningar eller hinder som dyker upp, är vi redo att ta oss an dem med en lösningsorienterad inställning. Vi stöttar varandra och är partners i framgång och motgång. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för att nå våra gemensamma personliga och affärsmål.
https://sharkbemanning.se

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Solna
Försäljning
Företagslogga