Vill du vara med och utveckla affärsområde bygg och region Stockholm?

Vi söker nu en Regionchef till affärsområde bygg

Sh bygg, sten och anläggning har funnits i 100 år och är ett av Sveriges äldsta familjeägda entreprenadföretag inom bygg och anläggning. Hållbara och långsiktiga beslut gällande ekonomisk lönsamhet och socialt ansvarstagande för medarbetare, samhälle och miljö har alltid varit viktigt för oss. Takten på företagets stadiga tillväxt har aldrig avtagit. Vi utvecklar nu verksamheten för att nå mot nästa 100 år, där du som Regionchef blir en viktig pusselbit.
Hos oss får du en central roll i verksamheten - med det yttersta operativa ansvaret för att region Stockholm ska nå affärsområde byggs mål gällande budget och lönsamhet.

Vi erbjuder en spännande roll där du kommer få ta stort ansvar för att vidareutveckla verksamheten i Stockholm, mot nästa 100 år.

Arbetsuppgifter
I din roll ingår bland annat administrativt och produktionsrelaterat arbete enligt följande:
 • Operativt ansvar för att leda och driva regionens verksamhet mot uppsatta mål.
 • Utveckla relationer med befintliga kunder samt aktivt arbete med att utveckla våra relationer med regionens befintliga kunder, nya kunder, uppdrag och affärer.
 • Leda anbuds- och inköpsarbetet inklusive hantering av risker och möjligheter i anbudsskedet.
 • Arbeta med att kontinuerligt förbättra byggcykeln i alla tillhörande processer.
 • Ansvara för att upprätta budgetarbete, månadsuppföljning, prognoser och verksamhetsplaner för regionen.
 • Bistå Affärsområdeschef med långsiktig resursplanering avseende rekrytering, personalutveckling och personalavveckling inom region Stockholm.
Vad kan du?
Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet av en ledande chefsroll inom byggverksamhet (minimum 5 år). Du ska i tidigare roller haft ekonomiskt- och lönsamhetsansvar samt vara väl förtrogen med byggprocessens olika delar och dess regelverk.

Krav
 • Byggteknisk ingenjörsutbildning
 • Ledarskapsutbildning
 • Utbildning i Entreprenadjuridik
 • Utbildning i Bygglagstiftning
 • BAS P/U
Vem är du?
Inom ramen för uppdraget ingår att aktivt förmedla och förankra företagets affärsidé, vision och mål, vi söker därför är en kommunikativ och tydlig ledare. Vidare vill vi att du är en lösningsorienterad person som motiveras av att självständigt driva utvecklingsarbetet i verksamheten framåt.

Om anställningen
Tillsvidareanställning (heltid) vilken inleds provanställning. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen till Sh bygg - Vi tar ansvar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.shbygg.se/
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss
Visionen är vår ledstjärna, hur vi vill vara - inåt och utåt. Sh bygg ska vara hållbart; ekonomiskt, socialt och miljömässigt. På så vis frodas företaget, medarbetarna, kunderna, leverantörerna och omvärlden. Att spegla vår tid och hjälpa till att gå mot framtiden är den utmaning vi vill arbeta med! Vårt mål är att vara det mest attraktiva entreprenadföretaget - för våra medarbetare, kunder, leverantörer och samhället vi verkar i. För mer information välkomnar vi dig till shbygg.se