Sh bygg, sten och anläggning har funnits i snart 100 år och är ett av Sveriges äldsta familjeägda entreprenadföretag inom bygg och anläggning. Vi utvecklar nu verksamheten för att nå mot nästa 100 år och söker därför fler erfarna byggnadssnickare. Främst kommer dina arbetsuppgifter att vara inom Storstockholm men det kan också bli aktuellt med arbete i Uppsala med omnejd.

I tjänsten som byggnadssnickare hos Sh kommer du att arbeta med både små och stora byggprojekt. Arbetsuppgifterna innefattar både ROT- och nyproduktionsprojekt i nära samarbete med kollegor, arbetsledning och beställare.

Vem är du?
  • Du har minst tre års yrkeserfarenhet som byggnadssnickare
  • Yrkesbevis är ett krav
  • Du talar och skriver svenska obehindrat
  • Körkort B
I många av våra entreprenader krävs det att våra medarbetare har genomgått en godkänd säkerhetsprövning. Det kan till exempel handla om arbete på försvarsanläggningar eller civila skyddsobjekt med samhällsviktig infrastruktur. Tjänsten kräver därför att du har svenskt medborgarskap, och en förutsättning för anställning hos oss är att du kan godkännas för placering i en säkerhetsklassad befattning.

Vi ser gärna att du är en självgående person som trivs med att vara en del av ett lag. Du har lätt att ta instruktioner men kan också utföra arbetsmoment på egen hand med god kvalité.

Vi erbjuder
Ett spännande arbete som ger stimulans där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Sh Bygg ska vara en arbetsplats fylld av glädje, ansvar och kompetens. Vi är olika men vi har samma mål - och alla ska trivas! Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom en "vikänsla". Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar, pension och förmånliga friskvårdsersättning.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med provanställning.

Välkommen till Sh bygg - Vi tar ansvar.
Mer info
Kontaktperson Peter Lindén
Email Mejla Peter Lindén
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.shbygg.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss
Visionen är vår ledstjärna, hur vi vill vara - inåt och utåt. Sh bygg ska vara hållbart; ekonomiskt, socialt och miljömässigt. På så vis frodas företaget, medarbetarna, kunderna, leverantörerna och omvärlden. Att spegla vår tid och hjälpa till att gå mot framtiden är den utmaning vi vill arbeta med! Vårt mål är att vara det mest attraktiva entreprenadföretaget - för våra medarbetare, kunder, leverantörer och samhället vi verkar i. För mer information välkomnar vi dig till shbygg.se