Hoppa till innehåll
Ansök nu
I SGDS gruppen samlar vi nu alla affärsstödjande funktioner som ekonomi, IT, HR och logistik. Våra säljande bolag kommer helt att fokusera på att driva och utveckla affärer med personal inom sälj, butik, kategori och prefab. Genom samordning av våra verksamheter kan vi underlätta för våra kunder att ta del av hela vårt gemensamma utbud. Parallellt med SGDS gruppens stora fokus på digitalisering pågår nu ett projekt att samordna alla bolag i koncernen.

Om tjänsten
I rollen som System Manager för M3 Sales kommer du att förvalta system som stödjer säljprocessen med underliggande processer som order, pris, offert mfl som är integrerade i affärssystemet M3. Din uppgift är att säkerställa att systemet är fullt fungerande samt har en med verksamheten överensstämd plan för utveckling. Du har ett helhetsansvar att utföra aktiviteter som t.ex. koordinering med leverantörer, säkerställa efterlevnad av avtal, deltaga i utvecklingsdiskussioner, driva mindre projekt, utföra funktionstester samt stötta supporten med 3'rd line. En stor del av rollen innebär att säkerställa att verksamheten får rätt stöd.

Du kommer vidare att få vara med i pågående och kommande projektinitiativ som bl a innebär att samtliga divisioner skall harmoniseras till en gemensam cloudbaserad M3. I övrigt kommer du också vara delaktig i att stötta IT-avdelningen i SGDS gruppens spännande digitaliseringsresa. I rollen arbetar du nära verksamhetens försäljningsdel och även med tredjepartsleverantörer samt IT operation.

Din kompetens och erfarenhet
Du har relevant högskoleutbildning och flerårig alt likvärdig dokumenterad erfarenhet av systemförvaltning M3 kopplat till att stötta sälj. Du har god kunskap i säljprocesser, ITIL och har IT kompetens och vana att leda och deltaga i projekt. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från större distribuerande branscher som kör M3 med mycket integrationer och Omnikanal sälj via olika digitala plattformar.

Då vi ingår i en internationell koncern är både svenska och engelska ett krav i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett stort intresse för digitalisering och ny teknik och som vill ta ett helhetsansvar för system som stöttar en affärskritisk process. Du är intresserad av förändring och utveckling med allt ifrån planer till tester och vill förstå processen för att därmed förstå behovet av systemstöd. Du förstår vikten av en god dialog med våra internkunder och att det krävs såväl ett serviceinriktat sätt som integritet. Du är en analytisk, lösningsorienterad och noggrann person som gärna tar initiativ. Som person är du självgående men uppskattar självklart ett gott samarbete.

SGDS gruppen erbjuder
Vi är specialister i samverkan - det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund som har kul tillsammans. Kulturen i teamet är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetensoch stora engagemang. Att arbeta hos oss innebär variation och möjlighet att få vara en del av det stora bolagets trygghet och stabilitet samtidigt som du upplever effektiviteten och entreprenörsandan av det lilla bolaget.

SGDS Gruppen omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi är alla specialister inom våra branscher och sätter en stor ära i att vara det. I alla bolag finns ett stort engagemang, en gedigen bransch- och produktkompetens och mängder av starka kundrelationer. Tillsammans omsätter vi drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. Vi sitter i Bromma i nya fantastiska lokaler.

I den här rekryteringen samarbetar vi med p4it Search and Recruitment och ifall du har frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Hagen Furugård, 0733118726, louise.furugard@p4it.se eller Jen Scheffel, 0733 118798, jen.scheffel@p4it.se

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare