Hoppa till innehåll
Ansök nu
Trivs du med att befinna dig i händelsernas centrum och lösa tänkbara problem innan de ens har uppkommit? Vill du vara med på en spännande och expansiv resa till ett snabbt växande bolag i en av våra viktigaste framtidsbranscher? Då kan det här vara rätt roll för dig! Vi söker nu för Senergias räkning en social och driven Executive Assistant för att vara med på deras tillväxtresa.

Om tjänsten

Som Executive Assistant kommer du att ha regelbunden kontakt och kommunikation med svenskt och internationellt näringsliv. Du kommer jobba nära VD och ledningsgruppen och dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att agera administrativ support till VD och CFO. Arbetsuppgifterna är ibland komplexa och mycket konfidentiella till sin karaktär och kräver stor diskretion. Du kommer att ha full inblick i företagets affärsverksamhet så väl internt arbete som externt arbete.

I rollen ingår bland annat:
  • Proaktiv hantering och underhåll av kalendrar och möten
  • Samordna komplexa researrangemang inklusive flyg och boende
  • Planering och förberedelser inför möten samt förberedelse av agendor och presentationer
  • Hjälpa till med ad hoc-rapporter och specialprojekt
  • Hantera konfidentiell information
  • Planering av interna utbildningar och event
  • Proaktiv hantering av kalendrar och årsplanering
Rollen är placerad i centrala Stockholm vid Odenplan.

Är det här du?

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i rollen som Executive Assistant gärna från ett investment- eller managementbolag alternativt annat serviceyrke. Det är meriterande om du har arbetat internationellt.

För att vara rätt person för denna tjänst är det viktigt att du är mycket serviceinriktad med en positiv attityd och har eget driv. Det viktigt att du har hög integritet och känsla för sekretess. Som person är du glad, lättsam och trivs att samarbeta med andra. Du trivs i en dynamisk organisation med högt tempo! Anpassningsförmåga är en nyckelfaktor för att lyckas i rollen. Du arbetar effektivt och noggrant, har förmåga att prioritera och arbeta med parallella uppgifter samt har god kommunikationsförmåga. Vi ser att du är en prestigelös person med hög integritet som kan ta i där det behövs, från högt till lågt. Att kunna prioritera bland arbetsuppgifter och planera är avgörande för jobbet.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska och är en skicklig användare av Office programmen med intresse för digitala produkter och tjänster.

Vill du veta mer?

Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Charlotte Wahlström eller Christian Smith på 08-120 50 400. Urvalet sker löpande.
Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juli 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare