Hoppa till innehåll
Så här blir du en del av ett tillväxtföretag inom investeringsbranschen.
Tjänsten är Client Executive

Den primära arbetsuppgiften innebär försäljning till potentiella och befintliga investerare inom segmentet för alternativa investeringsfonder.

De investerare vi möter vill investera sina pengar, men har ofta svårt att bestämma sig för vad, med vem och vilka produkter de ska välja. Vi vägleder investerare att bygga en professionell och optimal portfölj genom att inkludera andra tillgångar än traditionella aktier och obligationer. Det handlar om fastigheter, förnybar energi och infrastruktur. Vi kan hjälpa till med en del av tillgångarna eller ta hand om hela portföljen.
Segmentet är fokuserat på Private Banking, HNWI (High Net Worth Individuals) och UHNWI (Ultra High Net Worth Individuals).

Dina arbetsuppgifter består av att vara i kontakt med potentiella investerare, bygga ditt nätverk, hålla möten och skapa värde för de investerare du pratar med. Du fokuserar på både befintliga, men i första hand nya investerare. Med tiden kan du utvecklas till att även bidra med kompletta strategiska lösningar till investerarens förmögenhet.

Vad vi också erbjuder:
2 årliga företagsresor, med uppdateringar om strategi, boende och umgänge med kollegor i en informell miljö.
  • Pension och sjukförsäkring
  • Luncharrangemang
  • Månatlig fredagsbar med aktiviteter som t.ex vinprovning och padeltennis.
  • Fast lönepaket och provision baserat på resultat.
  • Genomsnittlig Månadsmålslön på +80 000 DKK.
  • Teambonus för aktiviteter baserade på övergripande prestation.
En typisk arbetsdag kan se ut såhär:
Du är på kontoret där du håller möten digitalt. Du har löpande dialog med nya investerare för att väcka intresse för att utforska deras möjligheter. Du kan bjuda in investerare till kontoret för möten eller åka ut för att avsluta detaljerna. Det är en stor flexibilitet i din dag och du vet vad som förväntas av dig. Därför kan du lätt fokusera på det som är viktigt. Vi förstår att en utmaning i jobbet är att kommunicera komplexa lösningar på ett enkelt och förståeligt sätt. Därför tränar du veckovis för att förbättra dig själv och ditt tillvägagångssätt, så att du konsekvent når dina mål.

Du samarbetar med dina kollegor som har samma uppgifter som du. Du ingår i ett team där vi tränar individuellt och som en grupp, och vi lägger stor vikt vid vårt yrke och kvalitet. Din chefs ambition är att du blir en av branschens bästa, så när du lämnar ett möte har investeraren en tydlig förståelse för hur du skapar värde och du har klarat av att utröna om det finns potential för affärsmöjligheter. Därför arbetar du strukturerat, med en tydlig strategi för varje möte, kompetent och professionellt. Du blir kontinuerligt utbildad i strukturerade metoder och erbjuds utbildning och certifiering inom onoterade kapitalandelar och alternativa investeringsfonder.

Teamet har ett tydligt fokus, stark samhörighet och utrymme för det individuella. Vi stöds av en analysavdelning och en marknadsavdelning som ser till att det finns kvalitetsmaterial och kvalificerade leads, men 80% av dina resultat kommer från din egen aktivitet och kontakter med potentiella investerare.

Du kommer att ha en säker och transparent modell för investeringar i alternativa tillgångar, med affärssinne, trovärdighet och kundvård i ryggsäcken. Du kan ge investerare tillgång till projekt som erfarna och professionella investerare redan har valt ut och noggrant analyserat. Investerare får sina tillgångar professionellt förvaltade i tillgångsklasser som fastigheter, förnybar energi och infrastruktur.

Ansökan:
Skicka ett e-postmeddelande med dina kontaktuppgifter och din LinkedIn och CV. Om du blir övervägd kommer du att erbjudas att genomgå en Säljkompetensutvärdering, vilket avgör om du blir erbjuden en intervju.

Skicka detta till Simon Lander på lander@selectedgroup.dk. För ytterligare frågor kan du kontakta oss på +45 60 640 670.
Selected Group Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Simon Lander
Email

Om arbetsgivaren

Selected Group är en koncern som omfattar företagen Selected Advice och Selected Alternatives, och vårt syfte är att demokratisera investeringsbranschen genom att leverera rådgivning och investeringsmöjligheter av högsta kvalitet med fokus på transparens och trygghet för våra kunder. Koncernen grundades 2016 och har kontor i både Köpenhamn och Århus.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga