Hoppa till innehåll

Client Associate för tillväxtföretag inom investeringsbranschen.

Rollen är Client Associate

Den primära arbetsuppgiften innebär att kontakta och boka möten med potentiella investerare bosatta i
Sverige inom segmentet Private Banking, HNWI och UHNWI och diskutera möjligheter inom grön infrastruktur och cirkulära projekt.

En vanlig arbetsdag äger rum på kontoret där du löpande har dialog med nya investerare för att väcka intresse för att utforska deras möjligheter. Det finns stor flexibilitet i din dag, och du vet vad som förväntas av dig. Därför kan du enkelt fokusera på det som är viktigt. Vi vet att en utmaning i jobbet är att kommunicera komplexa lösningar på ett enkelt och begripligt sätt. Därför utvecklar du dig varje vecka för att förbättra dig själv och ditt tillvägagångssätt så att du konsekvent når dina mål.

Du samarbetar med dina kollegor som har samma arbetsuppgifter som du. Du kommer att ingå i ett team där vi tränar både individuellt och som team, och vi lägger stor vikt vid vårt yrkeskunnande och kvalitet.

Därför arbetar du strukturerat med en tydlig strategi, kompetent och professionellt. Det finns möjlighet att avancera och bli utbildad i strukturerade metoder och erbjudas utbildning och certifiering inom icke-noterade kapitalandelar och alternativa investeringsfonder.

Vi stöds av en analysavdelning och en marknadsavdelning som ser till att det finns högkvalitativt material och kvalificerade leads, men 80% av dina resultat kommer från din egen aktivitet och kontakter med potentiella investerare.

Du kommer att ha en säker och transparent modell för investeringar i alternativ med affärsmässighet, trovärdighet och kundvård som grund. Du kan ge investerare tillgång till projekt som erfarna och professionella investerare redan har valt ut och genomfört en noggrann investeringsanalys av, och investerarna får sina tillgångar professionellt förvaltade inom aktivaklasser såsom fastigheter, förnybar energi och infrastruktur.

Vad erbjuder vi:
  • 2 årliga företagsresor med uppdateringar om strategi, boende och social samvaro med kollegor i informella sammanhang.
  • Lunchförmån
  • Månatligt after work med aktiviteter som vinprovning och padeltennis.
  • Genomsnittlig mållön på +50 000 SEK.
  • Teambonus för aktiviteter baserat på övergripande prestation.
Ansökan:
Ansökan är enkel för dig:
Skicka ett e-postmeddelande med dina kontaktuppgifter och din LinkedIn/CV.
Skicka detta till Simon Lander på lander@selectedgroup.dk.
Om du övervägs närmare kommer du att erbjudas att genomgå en försäljningskompetensbedömning, varefter resultatet kommer att avgöra om du blir erbjuden en intervju.

Vi håller löpande intervjuer.

För övriga frågor kan du kontakta mig på +45 60 640 670 eller lander@selectedgroup.dk.
Selected Group Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Simon Lander
Email

Om arbetsgivaren

Selected Group är en koncern som omfattar företagen Selected Advice och Selected Alternatives, och vårt syfte är att demokratisera investeringsbranschen genom att leverera högkvalitativ rådgivning och investeringsmöjligheter med fokus på transparens och trygghet för våra kunder. Gruppen grundades 2016 och har kontor i både Köpenhamn, Århus, Sverige och Gibraltar.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga