Hoppa till innehåll

Teknisk projektledare till SEK Svensk Elstandard

SEK Svensk Elstandard i Stockholm söker en teknisk projektledare med fokus på tekniska standardiseringsområden. Läs mer nedan.

Har du studerat och/eller arbetat inom tekniska industrier och trivs i en roll med många kontaktytor? Motiveras du av att få "göra skillnad", är driven och trivs i innovativa miljöer? Då kan denna tjänst vara något för dig! SEK Svensk Elstandard söker nu en teknisk projektledare som ska ansvara för att sprida kännedom om SEK Svensk Elstandard och nyttan med standardiseringen inom nya teknikområden. Låter det intressant, välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Det tekniska arbetet på SEK handlar nu mycket om energiomställningen och elektrifieringen, ett arbete som du kommer att vara involverad i och påverka inom ramarna för SEKs uppdrag som standardiseringsorganisation. Detta arbete syftar till att i förlängningen nå de klimatmål som är satta för Sverige.

Som teknisk projektledare hos denna trygga arbetsgivare erbjuds du fina förmåner som; flexibla arbetstider, chans till remote-arbete och 6 veckors semester.

Utöver ovanstående får du också i rollen som teknisk projektledare arbeta med varierande arbetsuppgifter under stort eget ansvar. Du kommer få utveckla nya arbetsformer och metoder för att få in nya intressenter till SEKs verksamhet, både självständigt och tillsammans med övriga anställda.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter relaterade till standardisering och deltagarrekrytering:
 • Sprida kännedom om SEK Svensk Elstandard och standardiseringens nyttor inom nya teknikområden.
 • Starta upp grupper och kommittéer för teknisk standardisering inom nya områden.
 • Rekrytera deltagare och intressenter till dessa grupper och kommittéer.
Arbetsuppgifter relaterade till strategisk utveckling och intressentengagemang:
 • Utveckla nya arbetsmetoder och strategier för att locka nya intressenter till SEKs verksamhet.
 • Planera, strukturera och administrera uppstarten av nya standardiseringsgrupper.
Arbetsuppgifter relaterade till intressentkommunikation:
 • Identifiera och kontakta relevanta företag och intressenter via telefon och personliga möten.
 • Delta som talare eller informatör på kongresser och mässor för att främja tillväxten av nya teknikområden.
Arbetsuppgifter relaterade till självständigt arbete och samarbete:
 • Samarbeta och kommunicera effektivt med tekniska experter, säljansvarig och marknadsansvarig inom SEK.
Värt att veta

På huvudkontoret i Kista, Stockholm, är det idag 16 stycken anställda som blir dina kollegor. Du sitter tillsammans med dom i lokalen som är placerad i Kista. Som tidigare nämnt finns möjlighet till remote-arbete, SEK värdesätter dock en god företagskultur samt gott samarbete och uppmuntrar sina anställda till att utgå från kontoret.

Du erbjuds i första hand en provanställning eller en projektanställning med möjlighet till tillsvidareanställning men flexibilitet för andra anställningsformer finns om rätt förutsättningar ges. Fast lön utgår under anställningstiden med start enligt överenskommelse. Arbetet sker i huvudsak på kontorstid, men det kommer förekomma resor inom Sverige för både mässor och uppsökande verksamhet. Anställningen utformas med mentorskapsassistans anpassade utifrån den rekryterades tidigare erfarenheter och tekniska kunskaper.

Våra förväntningar

Som person är du strukturerad med hög drivkraft och har en innovativ förmåga samt en social framtoning. Du kan kommunicera och entusiasmera andra, inklusive vid presentationer för större grupper. Du är självgående med hög ambition att uppnå positiva resultat samt har förmågan att bedriva proaktivt arbete med att nå ut till både större och mindre företag. Med din framträdande sociala, driftiga, positiva och prestigelösa attityd har du en stark kommunikativ förmåga. Vi ser också att du har ett intresse, kunskap och engagemang inom elektroteknik, särskilt inom nya teknikområden och "smarta" tekniker. Det är även av stor betydelse att du besitter en utmärkt skriftlig förmåga.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du:
 • Har erfarenhet av datorarbete för kommunikation och dokumentation, med Officepaketet som det främsta arbetsverktyget.
 • Har teknisk utbildning, företrädesvis inom elektroteknik.
 • Är flytande svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Har erfarenhet från industrin eller liknande är meriterande, likaså med B-körkort.
Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
SEK Svensk Elstandard logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (3 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Linnea Wäringe
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Sundbyberg
Teknik & Ingenjör
Företagslogga