Hoppa till innehåll
SEK Svensk Elstandard logotyp

Projektledare Tekniska Handböcker & Utbildning

Publiceringsdatum
10 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Cilla Lennér
Email
Telefon
Ansök nu
Bli en del av SEK Svensk Elstandard i Kista, Stockholm, som Projektledare för tekniska handböcker och utbildning!

Är du vass på projektledning och kommunikation? Är du tekniskt intresserad också? Bra! Då ska du söka rollen som Projektledare för tekniska handböcker och utbildning hos SEK Svensk Elstandard i Kista, Stockholm. Ditt fokus kommer vara att söka tekniska områden för att initiera projekt och skriva underlag för att ta fram nya SEK-publikationer men också stötta i revidering och förnyelse av befintliga publikationer. Låter det spännande att få möjlighet att vara med och leda SEK in i framtiden?

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Idag handlar mycket av det tekniska arbetet på SEK om energiomställningen och elektrifieringen där du blir involverad genom ditt arbete med tekniska publikationer och utbildningar.

Som Projektledare för tekniska handböcker och utbildning hos SEK hamnar du hos en trygg arbetsgivare där du som är kreativ och framåt kan forma och utveckla rollen efter eget initiativ men i nära samarbete med kollegorna i teamet.

Du får en varierad roll med stort eget ansvar och kommer att fungera som spindeln i nätet i projekten och bredda ditt professionella nätverk med både interna och externa kontakter.

Rollen är en konsultanställning de första 6 månaderna, som sedan övergår till en fast anställning hos SEK om allt känns bra från bägge parter. Som konsult hos TNG har du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension, semester och friskvårdsbidrag.

På plats hos SEK kommer du ha en egen mentor så att dina förutsättningar att kunna komma in i rollen blir så bra som möjligt. SEK är en stabil organisation som månar om sin personal och du kommer jobba självständigt men nära ett litet och sammansvetsat team.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare för tekniska handböcker och utbildning arbetar du nära marknads- och försäljningsavdelningen för att säkerställa effektiv kommunikation och marknadsföring.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Säkerställa att projektplaner och tidsramar följs.
  • Ansvara för att söka och sammanställa teknisk information och underlag för nya SEK-publikationer.
  • Delta i reviderings- och förnyelseprocessen för befintliga SEK-publikationer.
  • Utveckla kursmaterial och utbildningspresentationer i linje med SEK:s kurs- och utbildningsverksamhet.
  • Säkerställa tidsplaner för lansering av nya publikationer och utbildningar.
  • Administrativ koordinering av utbildningar vid behov.
Värt att veta

Denna position är ett konsultuppdrag via TNG under de första 6 månaderna, med möjlighet till fast anställning hos SEK Svensk Elstandard efter periodens slut. Du rapporterar till försäljningsansvarig. På kontoret i Kista jobbar ca 15 anställda.

Våra förväntningar

För att lyckas och trivas i rollen på lång sikt ser vi att du har någon form av teknisk bakgrund, antingen från arbetsliv eller studier, gärna inom el. Du har också tidigare erfarenhet av projektledning där du är bekväm med att driva en projektgrupp mot uppsatta deadlines. Att du har god kommunikativ förmåga i både muntlig och skriftlig svenska och engelska är av största vikt eftersom du kommer att projektleda, hantera, skapa och redigera allt ifrån tekniska dokument till handböcker och specifikationer.

Som person är du självgående och ansvarstagande med ett stort tekniskt intresse. Du är empatisk och lyhörd med en inneboende energi och initiativförmåga som gör att du arbetar lika bra självständigt som i team. Du har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt och ser fram emot vad du kan åstadkomma hos SEK!

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
SEK Svensk Elstandard logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
https://www.tng.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Upplands Väsby
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Fordon
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga