Hoppa till innehåll
SEK Svensk Elstandard logotyp

Ekonomiassistent / Administratör till Stockholm

Ansök nu
Strukturerad och engagerad ekonomiassistent inom kundreskontra / administratör på deltid till SEK Svensk Elstandard i Stockholm!

Vi söker nu en ekonomiassistent och administratör som är uppmärksam på detaljer och vill arbeta självständigt med en stor variation av arbetsuppgifter. Söker du ett deltidsjobb och trivs med frihet under ansvar? Är du en ödmjuk person som har en förmåga att lösa problem och tycker om att grotta i detaljer?
Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Välkommen att skicka in din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

SEK Svensk Elstandard är en ideell organisation som drivs utan vinstintresse och som är utsedd av regeringen att ansvara för all standardisering inom det elektrotekniska området i Sverige. Vi är en växande organisation med många medlemmar och arbetar ständigt för att utveckla vår verksamhet. Nu behöver vi förstärka vårt team med en ekonomiassistent/administratör på deltid 50% till kansliet i Kista, Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter inom ekonomi:
  • Ansvar för fakturering av olika kategorier, inklusive webshop, återförsäljare, utbildningar och hyra av mötesrum
  • Assistera vid avstämningar och hantering av kundreskontran
  • Hantera pappersfakturor och utföra administrativa uppgifter relaterade till detta
  • Skicka påminnelser till kunder som inte har betalat sina fakturor i tid
  • Hantera bokföring av in- och utbetalningar
Dina arbetsuppgifter inom administration:
  • Underhåll och uppdatering av olika register och databaser
  • Stötta vid utskick
  • Beställa material och förnödenheter
  • Ansvara för att lokaler hålls i gott skick och ser representativa ut
Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning och överrekrytering för rätt person. Tjänsten är på deltid 50% med arbetstider enligt överenskommelse. Viss möjlighet till hybridarbete erbjuds.

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Våra förväntningar

Vi söker dig med tidigare arbetserfarenhet som ekonomiassistent, särskilt med fokus på kundreskontra. Det är meriterande om du har arbetat med systemen Visma Administration 2000 och Lime. Du talar och skriver flytande svenska och har lätt för att skriva och kommunicera.

Som person är du öppen, flexibel och har en prestigelös inställning till ditt arbete. Problemlösning är en av dina styrkor och du trivs med möjligheten att ta egna initiativ inom ramen för ditt ansvar. Dessutom brinner du för att leverera utmärkt service och har alltid en positiv attityd gentemot kollegor och kunder. Din förmåga att arbeta både självständigt och i team gör dig till en ovärderlig tillgång för vår organisation.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Mer info
Kontaktperson
Helena Söderström
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
04 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare