Hoppa till innehåll

Utryckningsväktare till Securitas Stockholm

Är du på jakt efter en roll i en föränderlig roll? Vi på Securitas letar just nu efter dig som är intresserad av rollen som åtgärds/utryckningsväktare hos oss. I denna roll hos oss kommer du vara den person som svarar på och gör utryckningar vid larm från våra kunder. Låter det spännande att snabbt behöva rycka ut när det krävs? Läs då mer om tjänsten nedan!

Blir du vår nya medarbetare för en timanställning till vår styrka av utryckningsväktare så finns det möjlighet till arbete året runt och goda möjligheten till en framtida heltidstjänst.

Vi söker idag framförallt personal som vill arbeta natt men verksamheten är igång dygnet runt. Vanligen arbetar du 12-timmars pass och utgår från något av våra kontor i Kista, City eller Årsta.

Som åtgärds/utryckningsväktare har du en viktig roll i vårt ansvar att skydda våra kunders egendom. I din roll kommer du att skydda skyddar exempelvis byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Du gör detta genom att utföra uttryckningar i samband med att våra kunders larm har löst ut.

Du kommer till exempel att:
  • Skydda våra kunders egendom mot brand, stöld och skador
  • Rapportera till kunden via informationssystem vid varje utryckning
Tjänsten passar dig som är på jakt efter en föränderlig roll där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika, passar denna rollen dig som är intresserad av teknik där du dagligen får lösa olika typer av problem, samtidigt som du bidrar med säkerhet och trygghet till samhället.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Kvalifikationer

Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig från olika platser i din roll, är B-körkort ett krav för tjänsten. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Krav
  • Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
  • B-körkort
Meriterande om du
  • har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
  • har yrkeserfarenhet från säkerhetsbranschen
Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rollen är du varmt välkommen att höra av dig till kontaktpersoner: stefan.hoglund@securitas.se / michael.berglund@securitas.se
  • Tjänsten är en timanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mail
  • Sista ansökningsdag är 2023-12-10
För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se
Securitas logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 jan. 2024 (45 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi arbetar aktivt för ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Karlskrona
Säkerhet & Skydd
Företagslogga
Falkenberg
Säkerhet & Skydd
Företagslogga
Varberg
Säkerhet & Skydd
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Säkerhet & Skydd
Företagslogga
Stockholms stad
Säkerhet & Skydd
Företagslogga