Utryckningsväktare, Behov, Stockholm

Utryckningsväktare, Behov, Stockholm

Är du på jakt efter en roll i en föränderlig roll? Vi på Securitas letar just nu efter dig som är intresserad av rollen som åtgärds/utryckningsväktare hos oss. I denna roll hos oss kommer du vara den person som svarar på och gör utryckningar vid larm från våra kunder. Låter det spännande att snabbt behöva rycka ut när det krävs? Läs då mer om tjänsten nedan!

Som åtgärds/utryckningsväktare har du en viktig roll i vårt ansvar att skydda våra kunder egendom. I din roll kommer du att skydda skyddar exempelvis byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Du gör detta genom att utföra uttryckningar i samband med att våra kunders larm har löst ut.

Du kommer till exempel att:

  • Skydda våra kunders egendom mot brand, stöld och skador
  • Rapportera till kunden via informationssystem vid varje utryckning.

Tjänsten passar dig som är på jakt efter en föränderlig roll där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika, passar denna rollen dig som är intresserad av teknik där du dagligen får lösa olika typer av problem, samtidigt som du bidrar med säkerhet och trygghet till samhället.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.Kvalifikationer

Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig från olika platser i din roll, är B-körkort ett krav för tjänsten. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: stefan.hoglund@securitas.se.

Tjänsten är en behovsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda under både dag- och nattetid.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.