Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Skyddsvakt till Securitas Stockholm Sommaren 2024

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Skyddsobjekt, där den samhällsviktiga verksamheten bedrivs, har ett förstärkt skydd och bevakas och skyddas mot sabotage, terroristbrott, spioneri och grovt rån. Har du förståelsen av vikten i bevakningsuppdraget, förmågan att tempoväxla när det gäller och trivs att arbeta i ett sammansvetsat gäng? Sök till Skyddsvakt hos Securitas idag!

Securitas, som största arbetsgivaren i branschen, söker nu fler skyddsvakter på timanställning inför sommaren 2024 med goda möjligheter till arbete året runt och en framtida heltidstjänst.

Som skyddsvakt är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder. Detta gör du exempelvis i en bevakningscentral eller vid en inpasseringskontroll. Som skyddsvakt har du större befogenheter än en väktare och jobbar ofta i nära samarbete med våra kunders personal med objekt som har avgörande betydelse för Sveriges säkerhet.

För schemaläggning finns alternativ till måndag-fredag kontorstider, dagskift på 12 timmar pass eller nattskift på 12 timmars pass.

Du kommer till exempel att:
 • Bemanna bevaknings- och ledningscentral
 • Säkerställa att inga obehöriga äger tillträde till objekten
 • Genomföra inre och yttre tillsyn
 • Ansvara för genomsök av fordon
Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig.

Karriärmöjligheter: Inom Securitas finns goda karriärmöjligheter. Flera av våra medarbetare i arbetsledande positioner kommer från arbete i driften.

Militär skyddsvakt: Har du genomfört skyddsvaktsutbildning inom ramen för Försvarsmaktens grundutbildning så är den validerbar till civilt bruk. Utbildningsbeviset ska inte vara äldre än 5 år.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Kvalifikationer

Krav
 • Du behöver vara utbildad skyddsvakt av bevakningsbranschen eller Försvarsmakten alternativt vara utbildad väktare minst VU2
 • Ha yrkeserfarenhet från säkerhetsbranschen eller likande verksamhet
 • Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
 • B-körkort
Som person tror vi att du är serviceinriktad, lugn och organiserad och kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga, snabbt förstår problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Rekryteringen kommer påbörjas under december månad men är du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson:michael.berglund@securitas.se
 • Tjänsten är timanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
 • Vi arbetar med urvalstester
 • Vi kommunicerar i första hand via mail
 • Sista ansökningsdag är 2023-12-31
För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du har godkända betyg från gymnasiet i svenska och engelska samt blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Vi har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se
Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 jan. 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Varberg
Säkerhet & Skydd
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Säkerhet & Skydd
Företagslogga