Hoppa till innehåll

Skyddsvakt till Securitas Stockholm Eftermiddag-kväll

Nu har möjligheten till att få arbeta heltid som skyddsvakt på ett socialt skyddsobjekt med stor fokus på service men där din främsta uppgift att leverera säkerhet och trygghet till vår kund. Tillsammans med kollegor bemannar du reception och ansvarar för bevakning och inpasseringskontroller. Som skyddsvakt har du större befogenheter än en väktare och jobbar ofta i nära samarbete med våra kunders personal med objekt som har avgörande betydelse för Sveriges säkerhet.

Vårt skyddsobjekt är placerat vid gärdet.

Arbetstiderna är mån-fre 12.30 - 20.00.

Du kommer till exempel att:
 • Bemanna reception
 • Säkerställa att inga obehöriga äger tillträde till objekten
 • Genomföra inre och yttre tillsyn
Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Kvalifikationer

Krav
 • Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
 • B-körkort
Meriterande om du
 • har yrkeserfarenhet från säkerhetsbranschen
 • har en civil eller militär skyddsvaktsutbildning
Som person tror vi att du är serviceinriktad, lugn och organiserad och kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga, snabbt förstår problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Vi ser gärna sökande i alla åldrar, kanske har du mycket livserfarenhet och vill prova på ett annat yrke. Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: michael.berglund@securitas.se.
 • Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
 • Vi arbetar med urvalstester
 • Att genomgå ett säkerhetsprövningssamtal är en del av rekryteringsprocessen.
 • Vi kommunicerar i första hand via mail
 • Sista ansökningsdag är 3 december
Utbildning: Saknar du utbildning som skyddsvakt kan denna tilldelas om Securitas väljer att gå vidare med en anställning. Grundutbildningen genomförts under 8 vardagar i Kista.

Karriärmöjligheter: Inom Securitas finns goda karriärmöjligheter. Flera av våra medarbetare i arbetsledande positioner kommer från arbete i driften.

Militär skyddsvakt: Har du genomfört skyddsvaktsutbildning inom ramen för Försvarsmaktens grundutbildning så är den validerbar till civilt bruk. Utbildningen ska vara genomförd 2016 eller senare och utbildningsbeviset ska inte vara äldre än 5 år.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se
Securitas logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 jan. 2024 (43 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi arbetar aktivt för ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Örebro stad
Säkerhet & Skydd
Företagslogga
Stockholms stad
Säkerhet & Skydd
Företagslogga

Liknande Jobb