Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Skyddsvakt till Securitas Stockholm Behov

Ansök nu

Som skyddsvakt är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder. Detta gör du exempelvis i en bevakningscentral eller vid en inpasseringskontroll. Som skyddsvakt har du större befogenheter än en väktare och jobbar ofta i nära samarbete med våra kunders personal med objekt som har avgörande betydelse för Sveriges säkerhet.

Du kommer till exempel att:

  • Ta emot besökare och ansvara för säkerheten vid våra kunders receptioner 
  • Säkerställa att inga obehöriga äger tillträde till objekten
  • Arbeta i bevakningscentral och med larmhantering.
  • Arbeta med fordonskontroller.

Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Ibland är det tufft att vara den som står mellan hot och medmänniska. Som tur är har vi en stark gemenskap bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. B-körkort inget krav för tjänsten, men en merit. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer.

Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.


Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag! 

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: michael.berglund@securitas.se.

Tjänsten är en behovstjänst med tillträde enligt överenskommelse (provanställning tillämpas). Eftersom Securitas har verksamhet året runt så har du som behovsanställd möjlighet att arbeta hela året.

Eftersom anställningen har längre handläggningstider hos tillståndsmyndigheter ser vi gärna att du söker redan idag!

Karriärmöjligheter: Inom Securitas finns goda karriärmöjligheter. Flera av våra medarbetare i arbetsledande positioner kommer från arbete i driften. Finns goda förutsättningar för att en behovsanställning leder till en heltidsanställning. 

Militär skyddsvakt: Har du genomfört skyddsvaktsutbildning inom ramen för Försvarsmaktens grundutbildning så är den validerbar till civilt bruk. Utbildningen ska vara genomförd 2016 eller senare och utbildningsbeviset ska inte vara äldre än 5 år.  

Vi söker kandidater till måndag-fredag tjänster samt skiftarbete på 12-timmarspass dag eller natt.

Tjänsten är en timanställning på behov. 

Sista ansökningsdatum 31 maj och urvalsarbetet sker huvudsakligen efter att sista ansökningsdag gått ut. Var vaksam på personlighetstester via mail inkl. skräpkorgen.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare