Hoppa till innehåll
Ansök nu

Vi söker en relationsskapande och strategisk projektledare med erfarenhet inom event och försäljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du kommer ha en pådrivande och aktiv roll inom eventplanering och kommer vara med i hela fasen från idé till planering, projektledning, utförande och utvärdera projekt och event för Securitas svenska verksamhet. Du kommer även ha visst ekonomiansvar och arbeta i nära samarbete med kommunikations- och marknadsavdelningen samt lokala kontor över hela Sverige. Resor ingår i tjänsten, primärt inom Sverige.

Utöver att arbeta med event jobbar du också med vår digitala försäljning. Det innebär att du arbetar praktiskt med att kontakta potentiella nya kunder via telefon eller mail och säkerställa att kontakten registreras i vårt CRM system. Du säkerställer att kunden får kontakt med en säkerhetsrådgivare och att eventuell affär registreras och hanteras rätt genom hela säljprocessen. Du jobbar i det här tillsammans med en leadskoordinator, nära vår projektledare för digital försäljning, liksom övriga marknadsavdelningen.

Marknads- och kommunikationsavdelningen på Securitas har sju medarbetare och ansvarar för marknadsföring, säljstöd, internkommunikation, profil- och varumärke, sponsring och mycket mer. Vi är ett sammansvetsat med mycket kreativa och varierade arbetsuppgifter.

Som projektledare rapporterar du direkt till marknadschefen.


Kvalifikationer

Din bakgrund:

  • Något eller några års erfarenhet inom projektledning och event
  • Gärna erfarenhet från försäljning eller kundtjänst
  • Kontaktnät i branschen och av leverantörer är meriterande.
  • Relevant utbildning är meriterande.

Utöver det letar vi efter en person som:

  • Är självgående och strukturerad där du initierar och driver dina projekt självständigt men du gillar att ingå i ett sammansvetsat team.
  • Är, kommunikativ, social, ordningsam och engagerad
  • Har erfarenhet som kravställare mot byrå.
  • Har kunden i fokus och älskar att leverera hög servicenivå.
  • Gillar att ha många olika projekt igång simultant
  • Har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift

Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag: 28 maj 2023

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson jens.granath@securitas.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Unionen och Ledarna.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare