Personalplanerare till Securitas Stockholm Skydd

Personalplanerare till Securitas Stockholm Skydd

Trivs du med många kontaktytor, är en van systemanvändare och tycker det är roligt med administration? Vi på Securitas letar nu efter dig som vill bli en del av vår planerarfunktion. Om du dessutom har erfarenhet av att ha jobbat med bemanningsfrågor sedan tidigare, är detta tjänsten för dig. Intresserad av att bli en del en grupp med hög tillit och en stor dos humor? Läs då mer om rollen som personalplanerare nedan.

Som personalplanerare arbetar du med schemaläggning och bemanning för all vår personal i driften. Du kommer i ditt dagliga arbete att se till att våra medarbetare har rätt utbildning enligt dels lagstiftning, dels Securitas interna regler. Du kommer även att hantera frågor kopplat till lönekorrigeringar, övertid, ledighetsansökningar och liknande så en stor del av din roll kommer också innebära att vara uppdaterad kring gällande kollektivavtal. Något vi självklart ser till att du också är.

Vidare kommer du till exempel att:

  • Följa upp nyckeltal kopplade till bemanningsplanering.
  • Vara i dialog med ansvariga chefer, rekryterare och övriga kollegor från HR i samband med personalplanerarfrågor.
  • Hantera administration vid förändringar av befintliga tjänster eller rekryteringar.

Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor då du dagligen kommer att vara i kontakt med olika människor från driften och hjälpa dem i varierande ärenden. Hos oss jobbar nästan 10 000 olika personligheter. Vi är alla olika, men vi delar vårt driv, vårt ansvar och vårt engagemang där vårt uppdrags allvar för oss samman.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.Kvalifikationer

Har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och en god datorvana. Vi ser att du som söker bör ha kunskaper kring lön, ersättningar samt ledigheter sedan tidigare, och även att du har erfarenhet av att ha arbetat med ekonomiska frågor. Kunskaper inom arbetsrätt som exempelvis arbetsmiljölagstiftning är också något du har sedan tidigare. Har du arbetat specifikt med schemaläggning och hantering av bemanningssystem sedan tidigare är detta meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer vi lägga vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Specifikt efterfrågade krav:

  • Tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
  • Tidigare kunskap inom lön, ledigheter och arbetsrätt

Tjänsten passar dig som har en god analytisk förmåga för att effektivt kunna planera vår personal utifrån rådande lagar och regler. För att trivas i rollen som personalplanerare hos oss är det viktigt att du som söker är strukturerad och har en god förmåga att planera ditt eget arbete. Stundtals kan det dock vara ett högt tempo, vilket då gör det viktigt att du kan planera om ditt arbete på ett flexibelt sätt.

Då tjänsten kommer innebära många kontaktytor tror vi att du som söker har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift, samt är serviceinriktad och empatisk då ditt arbete kommer påverka dina kollegor och deras arbetssituationYtterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: daniel.jakobsson@securitas.se

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 maj 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.