Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Ordningsvakt till Securitas Stockholm Hotellmiljö

Publiceringsdatum
16 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Securitas söker nu dig som vill jobba som ordningsvakt på ett av Stockholms mest eleganta hotell placerat centralt i Stockholm.

Schemalagd varannan fredag och lördag mellan kl. 22:00-02:30.

Som ordningsvakt har du en genuin vilja att skapa goda relationer och respektera alla, oavsett bakgrund. Din främsta uppgift är att få människor att känna sig trygga i sin vardag.

Du gör detta genom närvaro på allmänna platser och förhoppningsvis ger det en lugnande effekt, men om situationen kräver det, förväntas du agera. Som ordningsvakt är du anställd av Securitas men arbetar under polismyndighetens regelverk.

Tjänsten inom hotellmiljön ställer stort fokus på att ge god service till vår kunds besökare.

Du kommer till exempel att:
 • Kontrollera att miljön hos våra kunder är lugn och trygg
 • Vid behov ingripa vid situationer som uppstår och hålla kontakten med polismyndigheten.
Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och vill göra en samhällsviktig insats. Vi har en stark gemenskap och en bred erfarenhet bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Kvalifikationer

Vi tror att du är en stabil och stresstålig person som klarar av press och kan hantera motgångar väl. Du är ödmjuk, teamorienterad och serviceinriktad i möte med allmänheten, men har också förståelse för ansvaret i din roll och kan förhålla dig saklig när det krävs. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.
 • Du har en ordningsvaktsutbildning och ett giltigt ordningsvaktsförordnande
 • Du har godkända gymnasiebetyg i svenska och engelska
 • B-körkort
Meriterande om du
 • erfarenhet av servicearbete.
 • har yrkeserfarenhet från säkerhetsbranschen
Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: fredrik.tornberg@securitas.se kristoffer.tunerholt@securitas.se.
 • Tjänsten är en deltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
 • Vi arbetar med urvalstester
 • Vi kommunicerar i första hand via mail
 • Sista ansökningsdag är 2023-12-10
För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss hittar du på securitas.se
Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 jan. 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Säkerhet & Skydd
Företagslogga
Stockholms stad
Säkerhet & Skydd
Företagslogga
Stockholms stad
Säkerhet & Skydd
Företagslogga