Operatör ledningscentral Bromma flygplats

Operatör ledningscentral Bromma flygplats

Som operatör i ledningscentralen på Bromma Flygplats kommer du att utföra kameraövervakning och hantera olika typer av larm. Du har en viktig roll i samordningen av flygplatsens bevaknings- och räddningsresurser, både i vardagen och vid särskild händelse. I arbetet ingår även vissa administrativa uppgifter. 

Som operatör i ledningscentralen är du även skyddsvakt och yttre tjänst kan förekomma. Arbetstiden varierar enligt schema från tidig morgon till sen kväll, men det är inte nattarbete. Arbete på helg förekommer enligt schema.

Tjänsten passar dig som trivs i en samordnade roll och vill kombinera detta med ett samhällsviktigt uppdrag.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att använda datorn som ditt främsta verktyg, ser vi gärna också att du som söker har en god datorvana sedan tidigare.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Vi ser gärna att du som söker har ett stort intresse för teknik och har lätt att förstå instruktioner.

Då du kommer att ha ett stort ansvar i din roll, men samtidigt jobba väldigt nära såväl kunder som kollegor, tror vi att du har lätt att jobba både självständigt men också i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Vi söker i första hand dig som är utbildad skyddsvakt och gärna med vapenutbildning. Erfarenhet som operatör är mycket meriterande och det är bra om du har körkort. Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: daniel.bergman@securitas.se eller mandy.carlin@securitas.se

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden varierar mellan tidiga eller sena pass, samt helg enligt schema. Inte nattarbete.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.