Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Montör Fastighetsjour Natt

Publiceringsdatum
08 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av roller som drifttekniker, elektriker eller vvs-montör och är på jakt efter din nya utmaning i arbetslivet? Vi på Securitas letar nu efter dig som vill hjälpa oss att hjälpa våra kunder med alla typer av fel som uppstår. Gillar du att jobba nära kunden och trivs i en roll med en stor dos problemlösning? Läs då mer om rollen som drifttekniker hos oss nedan!

Som montör kommer du arbeta med att lösa olika typer av akuta problem som uppstår i våra kunders fastigheter. Du erbjuds här en varierad roll där du får chans att arbeta med både enklare typer av ärenden så som saneringar, sönderslagna fönster och låsfel till mer avancerade åtgärder som omfattande elfel, avsaknad av värme och varmvatten, driftlarm och ventilationsfel.

Du kommer utgå från ett av våra två kontor som är placerade i Årsta samt Kista.

Du kommer till exempel att:
  • Åka ut och hjälpa våra kunder vid olika typer av läckage, avsaknad av värme/varmvatten, elfel, åtgärda driftlarm, hantera avloppsstopp.
  • Vid behov samarbeta med specialister inom kyla, sprinklersystem och vvs.
Tjänsten passar dig som är ute efter en roll med stort kundfokus och vill arbeta med service. Du kommer mestadels att arbeta självständigt vilket förutsätter att du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och att du besitter en god förmåga att avgöra vad som ska göras. Även om arbetet sker självständigt kommer du bli en del av en arbetsgrupp där vi håller ihop och har en god sammanhållning.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Kvalifikationer

Du har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Vi ser också att du som söker har arbetat självständigt som drifttekniker, elektriker eller vvs-montör sedan tidigare (praktik räknas inte in här). För att klara arbetsuppgifterna behöver du som söker besitta goda kunskaper i styr- och reglerteknik, inom VVS och el. Har du dessutom högre el-behörighet är detta meriterande, men inget krav.

Specifikt efterfrågade krav:
  • Minst fem års erfarenhet av självständigt arbete inom fastighetsdrift eller fastighetsjour
  • Då tjänsten är en nattjänst kommer man behöva göra en hälsokontroll. Arbetstiden är 20:15-06:00.
  • B-körkort
Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Vi ser gärna att du som söker har ett stort intresse för teknik och har lätt att förstå instruktioner.

Då du kommer att ha ett stort ansvar i din roll, men samtidigt jobba väldigt nära såväl kunder som kollegor, tror vi att du har lätt att jobba både självständigt men också i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: michel.badillo@securitas.se.
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mail
  • Sista ansökningsdag är 2024-01-31
För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du har godkända betyg från gymnasiet i svenska och engelska samt blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Vi har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Unionen samt Ledarna.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se
Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 mars 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.