Drifttekniker

Drifttekniker

Har du tidigare erfarenhet av roller som drifttekniker eller elektriker och är på jakt efter din nya utmaning i arbetslivet? Vi på Securitas letar nu efter dig som vill hjälpa oss att hjälpa våra kunder med olika typer av driftproblem. Gillar du att jobba nära kunden och trivs i en roll med en stor dos problemlösning? Läs då mer om rollen som drifttekniker hos oss nedan!

Som drifttekniker kommer du arbeta med att lösa olika typer av akuta driftproblem som uppstår på våra kunders fastigheter. Du erbjuds här en varierad roll där du får chans att arbeta med både enklare typer av ärenden så som saneringar, sönderslagna fönster och låsfel till mer avancerade åtgärder som omfattande elfel, avsaknad av värme och varmvatten, driftlarm och ventilationsfel.

Du kommer till exempel att:

  • Åka ut och hjälpa våra kunder vid driftproblem.
  • Vid behov samarbeta med specialister inom kyla, sprinklersystem och rörjour. 

Tjänsten passar dig som är ute efter en roll med stort kundfokus och vill arbeta med service. Du kommer mestadels att arbeta självständigt vilket förutsätter att du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och att du besitter en god förmåga att avgöra vad som ska göras. Även om arbetet sker självständigt kommer du bli en del av en arbetsgrupp där vi håller ihop och har en god sammanhållning.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.Kvalifikationer

Du har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Vi ser också att du som söker har en bakgrund som drifttekniker eller fastighetstekniker med minst fem års erfarenhet. Du bör ha goda kunskaper i styr- och reglerteknik, VVS och el. Har du dessutom högre elbehörighet är detta meriterande, men inget krav.

Specifikt efterfrågade krav:

  •          Gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet som drifttekniker eller                       elektriker
  •          B-körkort

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Vi ser gärna att du som söker har ett stort intresse för teknik och har lätt att förstå instruktioner.

Då du kommer att ha ett stort ansvar i din roll, men samtidigt jobba väldigt nära såväl kunder som kollegor, tror vi att du har lätt att jobba både självständigt men också i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson michel.badillo@securitas.se.

Tjänsten är behovstjänst (timanställning) med tillträde enligt överenskommelse.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.