Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Butikskontrollant till Securitas Stockholm

Publiceringsdatum
25 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du på jakt efter ett jobb där du får chans att göra skillnad i människors vardag? Vi på Securitas letar just nu efter dig som vill bli en del av oss och arbeta med att öka säkerheten bland våra butikskunder. Om du letar efter en tjänst med stor variation där du får arbeta med mycket frihet under ansvar - läs mer om rollen som butikskontrollant hos oss här nedan!

Som butikskontrollant kommer du arbeta med att förhindra och förebygga snatteri, stöld och svinn i butiksmiljö. Rollen är en varierad roll där den ena dagen inte är den andra lik, då du kommer att besöka flera olika butiker under ditt arbetspass. Vid eventuellt brott ingriper du, för att sedan tillkalla polis till platsen.

Du kommer till exempel att:
  • Genomföra kontroller hos våra butikskunder.
  • Samarbeta tillsammans med polis vid eventuella brott.
  • Arbeta förebyggande genom att kontrollera butikernas säkerhetsarbete.
Tjänsten passar dig som är beslutsam och inte räds att arbeta i utsatta miljöer. Ofta är rollen som butikskontrollant flexibel vilket gör att du kan, om behov finns, kombinera arbetet som butikskontrollant med andra arbetsuppgifter inom Securitas. Hos oss får du möjlighet att arbeta med att skapa ett tryggare samhälle.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Kvalifikationer

Du har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig från olika platser i din roll, är B-körkort ett krav för tjänsten. Befintlig utbildning som butikskontrollant är ett krav. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.
  • Utbildad butikskontrollant.
  • B-körkort.
Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga, snabbt förstår problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktpersonerna: kristoffer.tunerholt@securitas.se, & diar.garib@securitas.se
  • Tjänsten är heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mejl
  • Sista ansökningsdag är 14 december
Personlighetstester är en del av rekryteringsprocessen första skede. Var uppmärksam på mail och skräppost.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss hittar du på securitas.se
Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 jan. 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Varberg
Säkerhet & Skydd
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Falkenberg
Säkerhet & Skydd
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Säkerhet & Skydd
Företagslogga
Stockholms stad
Säkerhet & Skydd
Företagslogga