Hoppa till innehåll
SEB logotyp

Utveckla i Java & Spring Boot hos SEB i Stockholm

Ansök nu
Bidra till utvecklingen av kritiska affärssystem hos Nordens största arbetsgivare, som Javautvecklare hos SEB i Stockholm.

I rollen som Javautvecklare hos SEB i Stockholm kommer du att vara en del av ett DevSecOps-team som arbetar med att skapa nästa generations lösningar för masterdata. Här kommer din huvudsakliga inriktning vara på nyutveckling i Java och Spring Boot, och att säkerställa att de system som används av hela banken är redo för framtiden.

Om jobbet

Som Javautvecklare på SEB i Stockholm arbetar du med nyutveckling med ansvar som spänner över:
  • Dataintegrationer, nya verktyg och automation.
  • Nära samarbete med interna intressenter eftersom ert system används över hela banken.
  • Aktivt deltagande i teknikval samt kontinuerlig förbättring av arbetsmetoder och processer.
Teamet jobbar över hela stacken, med Java och Spring Boot i backend, och Angular i frontend. Fokus i denna roll kommer att ligga på att utveckla backendfunktionaliteter, integrationer och API:er. För dig med kunskap och intresse för att utveckla fullstack och bidra till teamets frontendleverans finns möjligheten att bredda rollen.

Vi erbjuder dig
  • En möjlighet att bli en del av en organisation som prioriterar förändring och utveckling.
  • Ett attraktivt och tryggt anställningserbjudande som inkluderar förmåner som personalbank, ränteförmåner och bonus.
  • Ett utvecklande arbete inom webbutveckling med gott om möjligheter att lära dig och påverka.
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att tillhöra området Customer Lifecycle Management och vara en del av ett DevSecOps-team bestående av fyra utvecklare och en Scrum Master. Teamet har helhetsansvar och driver utvecklingen av systemet och plattformarna framåt genom nära samarbete och kunskapsdelning.

SEB tillämpar en hybrid arbetsplatslösning där du får arbeta både hemifrån och på kontoret i Solna. I juni firade SEB fem år på vårt kontor i Solna (Arenastaden) - Sveriges största kontorsbyggnad. Utöver 4 500 arbetsplatser rymmer våra nästan 100 000 (!) kvadratmeter gym, restauranger, cykelgarage, terrass åt nästan alla väderstreck och såklart det obligatoriska pingisbordet

Vem är du?

För denna roll söker vi dig som arbetat med utveckling i Java och Spring Boot. Antalet år är mindre viktigt, men du har hunnit bli självständig i din leverans. Det är utöver det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en DevOps-miljö och/eller med frontend-utveckling.

Personlighetsmässigt ser vi att du är nyfiken och initiativtagande, både när det gäller att driva egna projekt och att samarbeta med ditt team. Du har god kommunikationsförmåga och är bra på att lösa problem genom att skapa effektiva kodlösningar. Dessutom värdesätter du samarbete och kunskapsdelning.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Mikaela Ströberg
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 okt. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare