Hoppa till innehåll
SEB logotyp

Software Engineer (C++) till SEB i Stockholm

Som Software Engineer (C++) på SEB i Stockholm arbetar du med att utveckla och framtidssäkra affärskritiska system.

I den här rollen kommer du arbeta med ett system som är kopplat till SEB:s tradingplattform och som möjliggör handel på flera marknader. Du som Software Engineer (C++) kommer vara drivande i att plattformen fungerar felfritt och utvecklar ny funktionalitet. Du och teamet kommer ha ett fokus på säkerhet. På SEB i Stockholm får du ta ansvar för det du skapar och följa det från ax till limpa.

Om jobbet

Som Software Engineer på SEB i Stockholm arbetar du bland annat med:
  • Att designa, implementera, CI.
  • Att vara support till andra utvecklingsteam
  • Automatisera, testa och konfigurera
  • Att vara involverad i plattformens utveckling och teknikval framåt
Vi erbjuder dig
  • Ett förmånligt och tryggt anställningserbjudande med bland annat personalbank, ränteförmåner och bonus
  • Ett spännande område där du får lära dig nya saker samt utbildnings- och utvecklingsmöjligheter
  • Att bli en del av en organisation där förändring och utveckling står i centrum
  • En organisation som värderar work-life balance
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att tillhöra teamet Tbricks Retail som består av 4 snart 5 personer. Teamet arbetar mycket med kunskapsspridning och att lösa problem genom att bolla de med varandra. Teamet har en stolthet i vad de utvecklar och ser nyttan plattformen gör för SEB.

Vi arbetar enligt en hybridlösning där du får arbeta både hemifrån och på kontoret i Solna. I juni firade SEB fem år på kontoret i Arenastaden - Sveriges största kontorsbyggnad. Här finner du 4 500 arbetsplatser, gym, restauranger, cykelgarage, terrass, pingisbord och mycket mer på våra hela 100 000 kvadratmeter.

Vem är du?

För att trivas i den här rollen ser vi att du har god erfarenhet av utveckling i C++. Vi ser även att du har erfarenhet av scripting med Python och Bash. Vidare har du arbetat med CI och har god erfarenhet av Linux. Det är positivt om du varit i DevOps/DevSecOps miljöer.
Som person ser vi att du är nyfiken och initiativtagande. Du gillar att lära dig nya tekniker och bryr dig om kvaliteten på den kod du skriver. Vi ser även att du är kommunikativ och gillar att samarbeta då teamet gillar att lösa problem ihop men även dela med sig av sin kunskap.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Hilding Herrström
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare