Hoppa till innehåll
SEB logotyp

Security Engineer,fokus .Net till SEB i Stockholm

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du utvecklare med stort intresse för cybersäkerhet? Välkommen till SEB i Stockholm

Operational Security Center på SEB i Stockholm växer, och här blir du en del av ett dynamiskt team som alla delar ett stort intresse för cybersäkerhet. Vi arbetar med hög kvalitet och ställer höga krav på vårt arbete, vilket innebär att vi ständigt utbyter idéer och utvecklas tillsammans som grupp. Som utvecklare hos oss verkar du inom områden såsom Security Engineering, Vulnerability Management, Penetrationstesting-tjänster och mycket mer.

Vi erbjuder dig
  • Moderna arbetssätt.
  • En nära organisation och öppenhet för att dela idéer, åsikter och synpunkter.
  • Omfattande utbildnings- och lärandemöjligheter.
Det här gör du hos oss

Som Security Engineer arbetar du med att utveckla våra tekniska lösningar inom alla områden inom Operational Security Center. Du kommer att utveckla innovativa cyber-säkerhetslösningar och samarbeta med andra utvecklare och vår lösningsarkitekt i spännande projekt som:
  • Full-stack utveckling med fokus back-end inklusive databasdesign och integrationer
  • Specialdesignade script och verktyg för penetrationstestning och red/purple teaming
  • Incident Response eller detekteringsverktyg
Du får dessutom möjligheten att tänja på gränserna för dina färdigheter och vara en del av att forma både din och teamets framtid.

Ditt team och arbetsplats

Du kommer tillhöra Operational Security Center och teamet består av utvecklare, Security Engineers, Incident Response Engineers, Vulnerability managers och Penetrationstestare.
Vårt mål är att ligga i framkant inom cybersäkerhet, penetrationstester och operativa säkerhetsbedömningar.
SEB:s kontor ligger i Solna, Stockholm och erbjuder flera restauranger, ett gym med träningsklasser och evenemang under året. Arbetet utförs enligt en hybridmodell med möjlighet till distansarbete.

Mer om dig

Vi söker dig som är en erfaren utvecklare med ett intresse att utvecklas inom cybersäkerhet. Du har djup kunskap inom .NET-utveckling. Det är meriterande om du har jobbat med Phython och/eller shell scripting. Du är säkerhetsmedveten och har förståelse för DevSecOps.
Som person har du en stark analytisk- och problemlösningsförmåga och bekväm att ta egna initiativ. Du är kommunikativ och trivs i ett samarbetsinriktat team.

Intresserad?

I den här rekryteringen har SEB valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
SEB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juli 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi har alltid trott på att förverkligandet av goda idéer är avgörande för framtiden. Oavsett var vi befinner oss i världen, så arbetar vi tillsammans för att skapa en positiv framtid genom ansvarsfull rådgivning och kapital. Vi strävar efter att göra skillnad för kommande generationer. SEB är en plats där du kan stanna och växa, med obegränsade karriärmöjligheter inom hela organisationen. Är du redo för en ny utmaning? Då har vi en spännande öppning för dig!

Välkommen till vår inkluderande kultur där gemensamma värderingar inspirerar och lyfter vårt team. Vi värdesätter mångfald och strävar efter att alla medarbetare ska känna sig sedda, hörda och uppskattade.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB: www.sebgroup.com/career