Hoppa till innehåll

SEB Tech Programme: Testare

Vill du ha en nyckelroll i SEB:s resa mot en datadriven bank? Välkommen som Testare inom Customer Lifecycle Management!

Som Testare inom Customer Lifecycle Managet hos SEB i Stockholm arbetar du inom ett affärskritiskt område där ditt arbete som Testare är avgörande för teamets framgång. Här kommer du ha en stimulerande och utmanande roll där din kreativitet och tekniska kompetens ständigt utvecklas!

Parallellt med rollen som Testare deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Din framtida roll och ditt team

Ett av SEB:s affärsmål är att bli ännu mer datadrivna och med hjälp av kvalitativ kunddata kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen. Vi på Customer Lifecycle Management ansvarar för all kunddata inom SEB, från privatkunder till företagskunder och stora finansiella institut. I din roll som Testare arbetar du med system för hantering av kunddata för nya kunder hos SEB.

Vi erbjuder dig en bred roll med möjlighet till fördjupning inom såväl automatiserad som manuell testning där du arbetar med verktyg som Selenium, Cypress, ReadyAPI, SQL och WebDriver IO. Du arbetar nära seniora testare och kommer få möjligheten att lära dig allt inom området hos oss.

Din framtida chef, Martina Odebrant, beskriver arbetet på Customer Lifecycle Management så här:

"Välkommen till ett prestigelöst team som vågar prova nytt för att hitta nya vägar framåt. Hos oss blir du en expert inom testning och samtidigt får en nyckelroll inom ett av SEB:s stora satsningsområden!"

Dina kvalifikationer

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär! Hos oss bidrar ditt och vårt gemensamma arbete till hela bankens framgång och vi ser att du trivs med att ta ansvar för både detaljer och helhet. Du drivs av att utforska nya sätt att lösa tekniska problem på och är nyfiken på att ständigt lära dig mer.

Vi söker dig som:
  • Har en akademisk examen IT eller teknik alternativt 2-årig YH-examen inom relevant område
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste tre åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med kunskap inom eller intresse för testning
Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och ett case-projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.
Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 21:a januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
SEB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Matilda Sandring
Email

Om arbetsgivaren

Vi är övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för vår framtida framgång. Vi strävar efter en inkluderande och värderingsdriven kultur där medarbetare känner sig uppskattade, respekterade och engagerade oavsett vilka de är, vad de tror på eller var de kommer ifrån.

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2024 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga