Hoppa till innehåll

SEB Tech Programme: Testare, Core Ledger

Vill du arbeta med ett av SEB:s viktigaste moderniseringsprojekt? Core Ledger på SEB söker en Testare.

Som Testare inom Core Ledger hos SEB i Stockholm tillhör du en gruppering som arbetar med att bygga upp ett helt nytt system för kontohantering på SEB. Tillsammans med erfarna testare säkerställer du att systemet håller hög prestanda, säkerhet och kvalité!

Parallellt med rollen som Testare deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Din framtida roll och ditt team

Teamet skapades för tre år sedan med uppgiften att modernisera SEB:s kontohanteringssystem. Vi befinner oss i hjärtat av banken då systemet hanterar alla transaktioner som görs av SEB:s kunder i Sverige. Vårt arbete gör stor skillnad för våra kunder och kollegor över hela banken.

Du kommer att arbeta med funktionell och icke-funktionell testning samt med manuell och automatiserad testning. Hos oss finns stora möjligheter för dig att utveckla en bred kompetens inom testning där dina intressen styr vad du fokuserar på.

Din framtida chef, Mikael Gustafsson, beskriver arbetet på Core Ledger så här:

"Vi är mitt uppe i vår spännande moderniseringsresa där du som Testare blir en värdefull del av teamet och kommer ha stort utrymme att utvecklas. Vi delar med oss av vår erfarenhet till dig och ser fram emot att få ta del utav din kunskap."

Dina kvalifikationer

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär! Du trivs med att arbeta i team och att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra. Vidare bidrar du gärna med egna idéer och förslag till förbättringar. Du är noggrann och gillar problemlösning.

Vi söker dig som:
  • Har en akademisk examen IT eller teknik alternativt 2-årig YH-examen inom relevant område
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste tre åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med kunskap inom eller intresse för testning
Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och ett case-projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.
Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Vi jobbar med med löpande urval vilket innebär att vi kallar kandidater löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
SEB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Matilda Sandring
Email

Om arbetsgivaren

Vi är övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för vår framtida framgång. Vi strävar efter en inkluderande och värderingsdriven kultur där medarbetare känner sig uppskattade, respekterade och engagerade oavsett vilka de är, vad de tror på eller var de kommer ifrån.

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2024 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga