Hoppa till innehåll

SEB Tech Programme: Projektledare inom IT

Som Projektledare inom IT hos SEB arbetar du med spännande initiativ för att framtidssäkra SEB:s IT-infrastruktur!

Som teknisk projektledare inom IT på Infrastructure & Security hos SEB i Stockholm arbetar du med strategiska initiativ och är en central del av SEB:s transformation av vår IT-infrastruktur. Hos oss utvecklas du inom både IT och ledarskap, och ditt bidrag kommer få stor effekt i hela banken!

Parallellt med rollen som Projektledare inom IT deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Din framtida roll och ditt team

Infrastructure & Security ansvarar för SEB:s IT-infrastruktur och möjliggör en säker IT-miljö för alla system inom banken. Att våra system är moderna och säkra är av högsta prioritet och därför genomgår vi en förändringsresa med fokus på cyber-säkerhet och moderna molnlösningar.

I rollen som Projektledare arbetar du med flera spännande projekt, i en agil kontext, från start till mål. Du kommer att definiera krav, ta fram underlag, samarbeta med interna intressenter så som produktägare, och ansvarar för leveransen av dina projekt. Du kommer arbeta nära seniora projektledare som säkerställer att du har rätt förutsättningar och kompetens för att ta dig an rollen som projektledare på ett framgångsrikt sätt.

Din framtida chef, Niklas Winell, beskriver arbetet på Infrastructure & Security så här:

"Du som har en stor passion för ledarskap och teknik, kan vänta dig en spännande och varierad vardag hos oss. Vi arbetar brett och utåtriktat i en rolig och föränderlig miljö för att framtidssäkra banken."

Dina kvalifikationer

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär! Du är driven, kommunikativ och trivs i en roll med många kontaktytor där du dagligen interagerar med dina kollegor inom avdelningen. Du som uppskattar en föränderlig miljö där dina idéer får gehör kommer trivas hos oss!

Vi söker dig som:
  • Har en akademisk examen IT eller teknik alternativt 2-årig YH-examen inom relevant område
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste tre åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Har förståelse för programmering
Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och ett case-projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.
Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Vi jobbar med med löpande urval vilket innebär att vi kallar kandidater löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
SEB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Matilda Sandring
Email

Om arbetsgivaren

Vi är övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för vår framtida framgång. Vi strävar efter en inkluderande och värderingsdriven kultur där medarbetare känner sig uppskattade, respekterade och engagerade oavsett vilka de är, vad de tror på eller var de kommer ifrån.

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2024 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga