Hoppa till innehåll
SEB logotyp

SEB Tech Programme: Java-utvecklare

Publiceringsdatum
06 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Matilda Sandring
Email
Ansök nu
Bli en del av Nordens ledande kortföretag där du får arbeta med utveckling av betaltjänster i världsklass!

Som Java-utvecklare hos SEB i Stockholm arbetar du med utveckling av en av Sveriges ledande kortlösningar och några av SEB:s viktigaste internetsystem som kräver hög säkerhet, prestanda och tillgänglighet. Tillsammans med ett högt tekniskt och kompetent team är du med och skapar framtidens digitala kortlösningar och underlättar vardagen för miljontals kunder!

Parallellt som Java-utvecklare deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Din framtida roll och ditt team

Som Java-utvecklare tillhör du området Channel som ansvarar för SEB Korts internet- och applösningar för privat- och företagskunder. SEB Kort är det ledande kortföretaget i Norden och förutom våra egna varumärken arbetar vi även med andra välkända varumärken i flera co-brandsamarbeten. Vi ger ut egna kort i de flesta europeiska länder och genom ett omfattande nätverk av internationella banker och kortutgivare täcker vi våra kunders behov globalt.

Vi har en bred teknisk miljö där vi arbetar med Java i backend och Angular i frontend. Vi arbetar också med bland annat JavaScript, HTML, Openshift, Spring Boot, Jenkins, Maven och GitHub. Just nu utforskar vi även Google Cloud Plattform som molnlösning. Hos oss finns det frihet och flexibilitet där ditt intresse och kunskap styr hur din vardag ser ut.

Din framtida chef, Håkan Abrahamsson, beskriver arbetet på SEB Kort så här:

"Välkommen till ett agilt team med kunniga kollegor som brinner för att skapa innovativa och hållbara lösningar. Vi har många spännande projekt på gång med stora möjligheter för dig att påverka vår väg framåt."

Dina kvalifikationer

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär! Hos oss på SEB Kort kommer du till en stor och komplex miljö där du likt oss gillar att samarbeta och dela med dig av din kunskap till andra. Har du ett intresse för affärsnära utveckling, datadrivna tjänster och säkerhet kommer du trivas hos oss!

Vi söker dig som:
  • Har en akademisk examen IT eller teknik alternativt 2-årig YH-examen inom relevant område
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste tre åren
  • Är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med kunskaper inom Java
Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och ett case-projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.
Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Vi jobbar med med löpande urval vilket innebär att vi kallar kandidater löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
SEB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 jan. 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för vår framtida framgång. Vi strävar efter en inkluderande och värderingsdriven kultur där medarbetare känner sig uppskattade, respekterade och engagerade oavsett vilka de är, vad de tror på eller var de kommer ifrån.

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2024 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga