Hoppa till innehåll
SEB logotyp

SEB Tech Programme: IT-projektledare

Publiceringsdatum
06 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Matilda Sandring
Email
Ansök nu
Vill du utvecklas inom IT och ledarskap på en av Nordens största banker? Välkommen som IT-projektledare hos SEB!

Som IT-projektledare inom Digital Workplace, IT Automation & Quality hos SEB i Stockholm arbetar du med strategiska initiativ som berör stora delar av SEB:s organisation. Du kommer etablera ett stort kontaktnät och vara knytpunkten mellan affärsverksamhetens behov och förutsättningar och den tekniska utvecklingen som möter dessa.

Parallellt med rollen som IT-projektledare deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Din framtida roll och ditt team

Vi på SEB har ambitiösa mål och en tydlig strategi om att ligga i tekniskt framkant och erbjuda våra kunder de bästa tjänsterna. Som IT-projektledare tillhör du ett team bestående av erfarna projektledare som driver stora divisionsövergripande projekt för att möjliggöra detta.

I din roll kommer du arbeta med att planera, koordinera och genomföra projekt inom olika delar på SEB. Framåt kommer vi arbeta med flertalet spännande projekt inom digitalisering, Cloud, AI och utveckling av self service-verktyg. Som ny hos oss kommer du få rätt förutsättningar för att utvecklas i rollen. Du får stöttning av seniora kollegor, ta del av deras erfarenheter och får en bra inblick i SEB:s organisation.

Din framtida chef, Jerker Hallin, beskriver arbetet på Digital Workplace, IT Automation & Quality så här:

"I ditt arbete lyfter du blicken mot SEB:s affärsverksamhet och IT-organisation där din kompetens och input är avgörande för att vårt gemensamma arbete är av högsta standard. Du blir en del av ett seniort team och vi ger dig rätt förutsättningar för att lyckas!"

Dina kvalifikationer

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär! Som person tar du dig an ditt arbete med en lösningsorienterad och orädd inställning. I ditt arbete kommer du att samarbeta med kollegor inom olika delar av SEB och vi ser därför att du har en god förmåga att göra dig förstådd och kan anpassa ditt budskap till mottagaren.

Vi söker dig som:
  • Har en akademisk examen IT eller teknik alternativt 2-årig YH-examen inom relevant område
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste tre åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Har förståelse för programmering
Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och ett case-projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.
Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Vi jobbar med med löpande urval vilket innebär att vi kallar kandidater löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
SEB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 dec. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för vår framtida framgång. Vi strävar efter en inkluderande och värderingsdriven kultur där medarbetare känner sig uppskattade, respekterade och engagerade oavsett vilka de är, vad de tror på eller var de kommer ifrån.

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2024 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga