Hoppa till innehåll

SEB Tech Programme: IT Process Lead

Vill du arbeta med verksamhetsutveckling inom IT på ett av Nordens största försäkringsbolag? Välkommen som IT Process Lead hos SEB

Som IT Process Lead hos SEB i Stockholm får du som nyexaminerad en unik chans att arbeta nära ledningsgrupp och andra stakeholders med spännande utvecklingsprocesser som berör hela IT-verksamheten! När du hunnit bli många insikter och lärdomar rikare, kommer du få möjlighet att fördjupa dig i det område du finner mest intressant!

Parallellt med rollen som IT Process Lead deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Din framtida roll och ditt team

SEB Pension & Försäkring är ett av de ledande livförsäkringsbolagen i Norden med 1,8 miljoner kunder. För att säkerställa en fortsatt hög kvalité på våra tjänster har vi påbörjat ett moderniseringsarbete med fokus på automatisering, data och ny teknik. I din roll som IT Process Lead har du kontaktytor som sträcker sig över hela IT-avdelningen på SEB Pension och Försäkring, bestående av 30 agila utvecklingsteam. I samarbete med bland annat ledningsgruppen, tech leads, scrum masters och arkitekter är du delaktig i utvecklingen av hela IT-verksamheten.

Du arbetar med effektivisering av processer som möjliggör att vi fortsatt följer externa krav såväl som interna initiativ till modernisering av våra arbetssätt. Här blir du del av en utforskande kultur med en stark vilja att utforska moderna arbetssätt!

Din framtida chef, Jesper Borglund, beskriver arbetet på SEB Pension och Försäkring så här:

"Här kommer du till en grupp som präglas av stor mångfald - i mötet mellan olika kulturella bakgrunder, perspektiv och kompetenser ser vi att vi har bäst möjlighet att skapa effektiva lösningar med kunden i fokus. Hos oss tar vi tillvara allas initiativ och idéer."

Dina kvalifikationer

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär! Som person är du drivande och bekväm med att ta egna initiativ. Du är nyfiken på att lära dig nytt och har ett holistiskt synsätt. Då du kommer ha många olika kontaktytor i den här rollen så tror vi också att du är kommunikativ och trivs med att samarbeta med andra.

Vi söker dig som:
  • Har en akademisk examen IT eller teknik alternativt 2-årig YH-examen inom relevant område
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste tre åren
  • Är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Har förståelse för programmering
Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och ett case-projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.
Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Vi jobbar med med löpande urval vilket innebär att vi kallar kandidater löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
SEB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Matilda Sandring
Email

Om arbetsgivaren

Vi är övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för vår framtida framgång. Vi strävar efter en inkluderande och värderingsdriven kultur där medarbetare känner sig uppskattade, respekterade och engagerade oavsett vilka de är, vad de tror på eller var de kommer ifrån.

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2024 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga