Hoppa till innehåll
SEB logotyp

SEB Tech Programme: Fullstack-utvecklare

Publiceringsdatum
06 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Matilda Sandring
Email
Ansök nu
Vill du utvecklas inom backend och frontend-utveckling? Som Fullstack-utvecklare hos SEB är utvecklingsmöjligheterna många!

Som Fullstack-utvecklare inom Core & Internal Digital Channels hos SEB i Stockholm får du en viktig roll inom ett mycket centralt område. Tillsammans med ditt team utvecklar du Internetbanken för interna användare vilket är avgörande för att vi på SEB ska kunna erbjuda kvalitativa tjänster till våra kunder.

Parallellt med rollen som Fullstack-utvecklare deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Din framtida roll och ditt team

Vi på Core & Internal Digital Channels utvecklar den interna Internetbanken som används av kollegor runtom hela SEB. Systemet är egenutvecklat och används av exempelvis rådgivare, telefonbanken och kundservice. Vi arbetar nära användarna vilket innebär att du får snabb återkoppling på dina lösningar och därmed en god insyn ur ett användarperspektiv.

Som utvecklare hos oss arbetar du med fullstack-utveckling med fokus på frontend. Vår tekniska miljö består av bland annat .NET, Angular och React. Vi strävar efter en mikrotjänst-arkitektur så du kommer även att arbeta med mikrotjänster och API:er.

Din framtida chef, Marcus Wallén, beskriver arbetet på Core & Internal Digital Channels så här:

"Här kommer du in i ett riktigt spännande och centralt område på SEB. Du arbetar i en affärsnära utvecklingsroll där du har flera interna kontaktytor som spänner över stora delar av SEB - du erbjuds därmed en unik inblick i vår IT-organisation!"

Dina kvalifikationer

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär! Vi testar nya vägar tillsammans och söker dig som är nyfiken och vill vara med i vår utveckling framåt. I rollen har du många kontaktytor och därför tror vi att du är en god och lyhörd kommunikatör som trivs med att samarbeta med andra.

Vi söker dig som:
  • Har en akademisk examen IT eller teknik alternativt 2-årig YH-examen inom relevant område
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste tre åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med kunskaper inom .NET, Angular eller React
Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och ett case-projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.
Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Vi jobbar med med löpande urval vilket innebär att vi kallar kandidater löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
SEB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 jan. 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för vår framtida framgång. Vi strävar efter en inkluderande och värderingsdriven kultur där medarbetare känner sig uppskattade, respekterade och engagerade oavsett vilka de är, vad de tror på eller var de kommer ifrån.

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2024 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb