Hoppa till innehåll
SEB logotyp

SEB Tech Programme: Frontend-utvecklare

Publiceringsdatum
06 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Matilda Sandring
Email
Ansök nu
Som Frontend-utvecklare på SEB är med på vår moderniseringsresa när vi utvecklar framtidens betalningslösningar i Angular!

Som Frontend-utvecklare inom Payments hos SEB i Stockholm kommer du in i ett spännande skede där vi moderniserar våra affärskritiska system inom betalningar för företagskunder. Vi har påbörjat arbetet med att utveckla ett helt nytt system från grunden med moderna tekniker där du är med och påverkar vår väg framåt.

Parallellt med rollen som Frontend-utvecklare deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Din framtida roll och ditt team

Välkommen till Payments, här blir du en del av ett härligt team som har stark sammanhållning och nära till skratt! Vi trivs på jobbet och vår kultur kännetecknas av öppenhet och transparens i arbetet med stort fokus på att leverera värde i allt vi gör.

I rollen som Frontend-utvecklare utvecklar du SEB:s nya system för företagskunder som utför manuella betalningar. Utveckling sker i senaste versionen av Angular och du kommer även arbeta med API:er och OpenShift. Inom teamet finns en hög teknisk kompetens och därmed stora möjligheter för dig att utvecklas i din roll.

Din framtida chef, Lars Hermansson, beskriver arbetet på Payments så här:

"Här är chansen för dig som vill bli specialist inom Frontend-utveckling! Din kompetens är viktig för oss och det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig över hela banken."

Dina kvalifikationer

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär! Som person tycker du om problemlösning och är nyfiken på att lära dig nya saker och att utvecklas i din roll. Du bidrar gärna med nya, innovativa idéer och tillvägagångssätt. Du trivs med att arbeta i team och att dela med dig av din kunskap till andra.

Vi söker dig som:
  • Har en akademisk examen IT eller teknik alternativt 2-årig YH-examen inom relevant område
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste tre åren
  • Är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med kunskaper inom Frontend-utveckling så som JavaScript, Angular, React eller motsvarande
Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och ett case-projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.
Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Vi jobbar med med löpande urval vilket innebär att vi kallar kandidater löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
SEB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 jan. 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för vår framtida framgång. Vi strävar efter en inkluderande och värderingsdriven kultur där medarbetare känner sig uppskattade, respekterade och engagerade oavsett vilka de är, vad de tror på eller var de kommer ifrån.

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2024 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb