Hoppa till innehåll

SEB Tech Programme: Frontend-utvecklare, SEB Kort

Vill du bli specialist inom frontend-utveckling? Hos SEB Kort utvecklar du webbapplikationer som har många användare!

Som Frontend-utvecklare hos SEB i Stockholm är du en del av ett seniort team som utvecklar webbapplikationer och levererar värde till användare från hela Norden. Hos oss utvecklar du kvalitativa och säkra lösningar som ska fungera över tid med fokus på hög användarvänlighet.

Parallellt med rollen som Frontend-utvecklare deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Din framtida roll och ditt team

SEB Kort är det ledande kortföretaget i Norden och förutom våra egna varumärken arbetar vi även med andra välkända varumärken i flera co-brandsamarbeten. Vi ger ut egna kort i de flesta europeiska länder och genom ett omfattande nätverk av internationella banker och kortutgivare täcker vi våra kunders behov globalt.

Som en del av Open Web-teamet utvecklar du webbapplikationer som möjliggör för kunder att ta del av vårt erbjudande och ansöka om betalningslösningar. Inom teamet tror vi på samarbete och här finns ett coachande och tillåtande ledarskap. Vår tekniska miljö består av React, Next.js, Typescript, CSS, HTML5, .NET och Angular. Vi har påbörjat en moderniseringsresa med fokus på ny teknik vilket ger dig stora möjligheter att utveckla din kompetens inom frontend-utveckling.

Din framtida chef, Gabriella Wigren, beskriver arbetet på SEB Kort så här:

"Du blir en del av ett tvärfunktionellt agilt team med teknikintresserade kollegor som hjälper varandra. Om du gillar att ta ansvar och vill utvecklas professionellt, kommer du att trivas hos oss!"

Dina kvalifikationer

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär! Du motiveras av att vara en värdefull tillgång till ditt team och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir slutförda. Du är kommunikativ och trivs med att arbeta i team.

Vi söker dig som:
  • Har en akademisk examen IT eller teknik alternativt 2-årig YH-examen inom relevant område
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste tre åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med kunskaper inom frontend-utveckling
Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och ett case-projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.
Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Vi jobbar med med löpande urval vilket innebär att vi kallar kandidater löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
SEB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Matilda Sandring
Email

Om arbetsgivaren

Vi är övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för vår framtida framgång. Vi strävar efter en inkluderande och värderingsdriven kultur där medarbetare känner sig uppskattade, respekterade och engagerade oavsett vilka de är, vad de tror på eller var de kommer ifrån.

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2024 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga