Hoppa till innehåll
SEB logotyp

SEB Tech Programme: Cloud Engineer

Publiceringsdatum
06 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Matilda Sandring
Email
Ansök nu
Vill du arbeta med molnlösningar på en internationell storbank? Välkommen som Cloud Engineer hos SEB!

Som Cloud Engineer inom Cloud Core Platforms hos SEB i Stockholm är du en del av ett specialistteam på SEB som driver molnsatsningen för hela banken. Vår djupa kompetens utmärker oss i banken och här kommer du att lära dig allt inom moderna molnlösningar så som Google Cloud Platform, Azure och AWS!

Parallellt med rollen som Cloud Engineer deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Din framtida roll och ditt team

Vi inom Cloud Core Platforms är involverade i några av SEB:s viktigaste strategiska initiativ då vi ansvarar för infrastrukturen för och runt SEB:s molnlösningar i Google Cloud Platform, Azure och AWS (Amazon Web Services). Som en del av vårt team blir du specialist inom moln!

Tekniskt arbetar vi med Python, PowerShell, datamodellering och dataanalys samt med verktyg för Infrastructure as Code och CI/CD. Inom teamet finns en hög teknisk kompetens och därmed stora möjligheter för dig att utvecklas i din roll tillsammans med oss.

Din framtida chef, Jonas Kjellser, beskriver arbetet på Cloud Core Platforms så här:

"Vi på SEB är övertygade om att vi med hjälp av moderna molnlösningar kan arbeta smartare med data och skapa innovativa lösningar för våra kunder. Som Cloud Engineer är ditt arbete viktigt för hela banken!"

Dina kvalifikationer

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär! Du har en stark vilja att utforska, testa och implementera kreativa lösningar. Ett nära och bra samarbete är något som genomsyrar kulturen i teamet, därmed trivs du i en miljö där du får samarbeta med andra för att lösa problem och nå gemensamma mål.

Vi söker dig som:
  • Har en akademisk examen IT eller teknik alternativt 2-årig YH-examen inom relevant område
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste tre åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med kunskaper inom Python
Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och ett case-projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.
Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Vi jobbar med med löpande urval vilket innebär att vi kallar kandidater löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
SEB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 jan. 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för vår framtida framgång. Vi strävar efter en inkluderande och värderingsdriven kultur där medarbetare känner sig uppskattade, respekterade och engagerade oavsett vilka de är, vad de tror på eller var de kommer ifrån.

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2024 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga