Scrum Master till SEB i Stockholm

Scrum Master till SEB i Stockholm

I rollen som Scrum Master på SEB i Stockholm leder du ett team som utvecklar viktiga system för SEB och deras kunder!

Du kommer att leda ett team på SEB som utvecklar applikationer som använda internt av SEB:s personal men även externt av SEB:s privat- och företagskunder. Som Scrum Master för teamet kommer du fokusera på stakeholders och prioritera uppgifter samt ge styrning åt team så att teamet kan lägga sin tid på utveckling. Du kommer arbeta nära PO, team manager och andra Scrum Masters för att röja undan hinder och se till att teamet levererar i tid.

Om jobbet

Som Scrum Master på SEB i Stockholm arbetar du med att styra teamet utifrån prioriteringar och planering. Du arbetar även med:
  • Följa upp arbetet och rapportera och analysera KPIer
  • Coacha teamet och säkerställa att det är en tydlig kommunikation mellan teamet och affärssidan kring prioriteringar
  • Att utveckla processer och guidelines samt se till att de följs
  • Förebyggande arbete för att röja bort hinder innan de dyker upp
  • Att lokalisera stakeholders inom organisationen och arbeta nära andra Scrum Masters
Vi erbjuder dig
  • Ett förmånligt och tryggt anställningserbjudande med bland annat personalbank, ränteförmåner och bonus
  • Ett spännande område där du får lära dig nya saker samt utbildnings- och utvecklingsmöjligheter
  • Att bli en del av en organisation där förändring och utveckling står i centrum
  • En organisation som värderar work-life balance
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att tillhöra området Customer Lifecycle Management på SEB. Teamet består av 5 fullstack, två backend och en testare.

Vi arbetar enligt en hybridlösning där du får arbeta både hemifrån och på kontoret i Solna. I juni firade SEB fem år på kontoret i Arenastaden - Sveriges största kontorsbyggnad. Här finner du 4 500 arbetsplatser, gym, restauranger, cykelgarage, terrass, pingisbord och mycket mer på våra hela 100 000 kvadratmete

Vem är du?

För att trivas i den här rollen ser vi att du har erfarenhet av att strukturera och leda team. Vidare ser vi att du har vana vid att lokalisera och arbeta med stakeholders samt prioritera utifrån affärens behov.

Som person ser vi att du gillar att ta initiativ och sen driva de initiativen. Du ser vikten vid struktur och processer för att skapa tydlighet i målen. Vi ser även att du har en god kommunikativ förmåga på svenska och engelska då du kommer ha många stakeholders inom banken.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Hilding Herrström
Telefon 076 722 24 19
Email Mejla Hilding Herrström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Data & IT, IT-Konsult, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 5 apr 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.