Hoppa till innehåll
SEB logotyp

Internationellt traineeprogram på SEB i Stockholm

Publiceringsdatum
06 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Anton Albèrt
Email
Ansök nu
Är du nyfiken på hur framtidens bank kommer att se ut och vill förändra en hel bransch? Sök jobb som trainee på SEB!

Är du student, tar snart examen eller är i början av din karriär? I SEB:s internationella traineeprogram erbjuder vi ett brett spektrum av roller inom olika områden i banken. Som trainee på SEB:s internationella traineeprogram får du ett kvalificerat och utvecklande jobb som redan från start är fullmatat med spännande affärsutmaningar!

Nästa programstart är i september 2024 och du är redan nu välkommen med din ansökan!

Din framtida roll och ditt team

Redan från början anställs du i en specifik roll där praktisk arbetstillämpning varvas med utbildning för att ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas och att göra en spännande karriär inom SEB.

Det här året kan du söka jobb som:
 • Advisor to Chief Economist
 • Business Analyst
 • Business Developer
 • Business Owner
 • Data Governance Analyst
 • Data Management Specialist
 • Digital Business Analyst
 • IT Service Management
 • Pricing Analyst
 • Quantitative Analyst
 • Risk Analyst
Ta reda på mer om traineeprogrammet och upptäck alla lediga positioner här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/internationellt-traineeprogram

Dina kvalifikationer

Vi letar efter dig med intresse för banksektorn och som trivs i en komplex miljö. Du tar ansvar för ditt arbete och är medveten om egna styrkor och utvecklingsområden, samt utnyttjar gärna möjligheter till att lära dig nya saker för att möjliggöra en spännande framtid inom SEB. Du får gärna utmana oss, nu och i framtiden. Vi söker dig som:
 • Har en akademisk examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste tre åren
 • Är flytande i engelska, i tal och skrift
Det är inte ett krav men meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands, eller har arbetslivserfarenhet inom området du söker dig till.

Vårt erbjudande till dig

Som trainee på SEB får du en unik möjlighet till ett omfattande nätverk och djupgående förståelse för finansbranschen, samtidigt som du ställs inför ett flertal professionella och personliga utmaningar.
Vi erbjuder dig:
 • Ett nio månader långt traineeprogram med start i september 2024 designat för professionell och personlig utveckling.
 • Verkliga affärsutmaningar och ett case-projekt där du i grupp tillsammans med deltagare i Trainee- och Tech-programmet kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
 • Möjlighet att besöka några av SEB:s kontor utomlands i anslutning till programmet.
 • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.
Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Vi jobbar med med löpande urval vilket innebär att vi kallar kandidater löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
SEB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga