Hoppa till innehåll
SEB logotyp

Driven Java-utvecklare till SEB i Stockholm

Publiceringsdatum
25 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mikaela Ströberg
Email
Telefon
Ansök nu
Utveckla system som får en av Sveriges största banker och tech-organisationer att lyckas med sin affär!

Vårt DevSecOps-team bygger och levererar nästa generations lösningar för SEB. Vår leverans ligger i kärnan av hela banken och här möter du både snabbt tempo och riktigt skarpa, självgående kollegor där din individuella insats kommer göra skillnad för vår leverans. Taggar du till på möjligheten att leverera komplexa tjänster ser vi fram emot att höra om och hur du är rätt match för oss.

Om jobbet

Som Javautvecklare i team DMT arbetar du primärt med nyutveckling, med ansvar som spänner över:
  • Utveckling av backendfunktionalitet, främst med avseende på integrationer och data processing
  • Nära samarbete med interna intressenter
  • Aktivt deltagande i val av lösning för olika projekt
Teamet jobbar med Java, Spring Boot och GoLang i backend, och Typescript, Angular och React i frontend, samt SQL och Firestore. För dig med kunskap och intresse för att utveckla fullstack och bidra till teamets frontendleveranser finns möjligheten att bredda rollen.

Vi erbjuder dig:
  • Ett högpresterande team med stimulerande arbetsuppgifter
  • Ett pragmatiskt team som fokuserar på att skapa resultat
  • Ett förmånligt anställningserbjudande med bland annat personalbank, ränteförmåner och bonus
  • Kompetenta kollegor att diskutera komplexa frågeställningar med; helt enkelt ett jobb där du garanterat kommer utvecklas!
Ditt team och arbetsplats
Du kommer att tillhöra området Customer Lifecycle Management och ingå i ett team om sju utvecklare, en arkitekt, två testare, en Produktägare och en Scrum Master. Teamet ansvarar för helheten och driver utvecklingen av system och plattformar framåt tillsammans.

Vi är ett väldigt ärligt och transparent team och är inte rädda för att prata ur skägget om det är något som inte funkar eller något vi måste göra bättre. Med det sagt har vi roligt tillsammans , kan driva med oss själva och all feedback är konstruktiv och du behöver vara en person som trivs i en sådan miljö.

SEB tillämpar en hybrid arbetsplatslösning där du får arbeta både hemifrån och på kontoret i Solna. I juni firade SEB fem år på vårt kontor i Solna (Arenastaden) - Sveriges största kontorsbyggnad. Utöver 4 500 arbetsplatser rymmer våra nästan 100 000 (!) kvadratmeter gym, restauranger, cykelgarage, terrass åt nästan alla väderstreck och såklart det obligatoriska pingisbordet.

Vem är du?

För denna roll söker vi dig som arbetat med utveckling i Java och Spring Boot. Antalet år är mindre viktigt, men du har hunnit bli självständig i din leverans. Det är utöver det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en DevOps-miljö.

Som person behöver du vara rak, tydlig och koncis i din kommunikation, då vi jobbar med interna stakeholders där vi behöver klar dialog med personer med olika nivåer av teknisk förståelse. Du är inte rädd för att utmana din omgivning och säga din åsikt. Du är en pragmatisk person som undviker att göra saker och ting för sakens skull. Du är nyfiken, initiativtagande och kan driva saker framåt.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
SEB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 dec. 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb