Hoppa till innehåll
Ansök nu

Cloud Architect
Stockholm

Har du bakgrund inom IT-arkitektur och infrastruktur och vill ta dig an en viktig tjänst på Scanrecos IT-avdelning? Företaget är världsledande i att utveckla, producera och marknadsföra egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Ledord på bolaget är teknologisk innovation, pålitlighet, säkerhet, kostnadseffektivitet och användargränssnitt. Är tjänsten som Cloud Architect rätt möjlighet för dig?

Om rollen
Här är en möjlighet att ta sig an en varierad roll med brett ansvar inom infrastruktur, molnteknik och IT-säkerhet på Scanreco. Tjänsten innebär både operativa och strategiska uppgifter inom arkitektur och struktur samt design och projekt, som del av företagets globala IT-funktion. Som Cloud Architect agerar du kravställare tillsammans med leverantörer och då Scanreco använder sig av Microsoft teknik och Azure Cloud blir det en naturlig del i rollen att hålla sig uppdaterad inom Microsofts roadmap.

Tjänsten innefattar ansvar för IT-säkerhet, vilket inkluderar att driva planer och aktiviteter inom området på Scanreco, driva säkerhetsfrågor tillsammans med leverantörer samt genomföra utvärderingar och vidareutveckla säkerhetspolicy inom bolaget.

Om dig
För att ta dig an rollen som Cloud Architect behövs en initiativtagande, strukturerad, nyfiken, driven och öppen person, med servicekänsla och kundfokus. Du gillar att jobba med infrastruktur och brinner för att hålla dig uppdaterad inom teknikutveckling och säkerhetsfrågor. Som person uppskattar du att jobba i nära samarbete med kollegorna på IT-avdelningen samt övriga team inom bolaget, vilket innebär daglig kommunikation på svenska och engelska.

Du behöver ha följande erfarenheter:

  • Erfarenhet inom IT-arkitektur inom Microsofts teknikstack
  • Insikt och erfarenhet inom Microsoft Azure Cloud
  • Insikt och erfarenhet inom IT-säkerhetsområdet
  • Erfarenhet inom mobilitet är meriterande

Vi erbjuder
Scanreco är ledande OEM-leverantör av professionella radiofjärrkontrollsystem till internationella kran- och maskintillverkare. På vårt globala huvudkontor i Sätra arbetar några av de allra bästa ingenjörerna inom vårt område med att utveckla, testa och verifiera nya produkter. En stor del av de som jobbar hos oss monterar, testar, packar och skeppar ut färdiga produkter till våra kunder runt om i världen. Detta innebär att du jobbar i nära samarbete med övriga avdelningar; exempelvis produktion och kvalitet, ekonomi, kommunikation, sälj, inköp, HR och kundservice.

Du blir en del av ett teknikintensivt och entreprenörsdrivet globalt företag i expansion, med världsledande produkter för fjärrstyrning av rörliga fordon i utsatta och farliga miljöer.

Välkommen till Scanreco!

Kontakt och ansökan
Scanreco tar hjälp av Intenso Teknikrekrytering i den aktuella rekryteringsprocessen. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tina Kervall, tel. 0720-762334 eller Anders Johansson, tel. 0723-063526 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Scanreco AB är ett elektronik/hightech-företag som kommer från en lång tradition av svensk ingenjörsförmåga och innovation. Idag är vi världsledande i att utveckla, producera och marknadsföra egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Med våra kvalificerade och professionella lösningar verkar vi på en global marknad med ledande kunder och välrenommerade distributörer. Vi är ett varmt, mänskligt och design drivet bolag där vi värnar vi om varandra och är inte nöjda förrän avancerad teknik blir en naturlig förlängning av människan.

Scanreco är privatägt och omsätter drygt 800 MSEK med stabil vinst. Med dotterbolag och distributörer finns representation över hela världen. Egna kontor finns i tex. USA, Tyskland, Italien, Kanada och Polen. Huvudkontoret finns i Skärholmen/Kungens kurva, Stockholm i en arkitektritad och mycket spännande byggnad.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juli 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare