Hoppa till innehåll
Scandinavian Service Partner logotyp

Senior redovisningsekonom till Scandinavian Service Partner AB

Ansök nu
 • Har du erfarenhet av att arbeta som senior redovisningsekonom och är redo att ta nästa steg i din karriär?
 • Trivs du i ett börsnoterat företag i en bransch där det händer mycket?
 • Är du driven och proaktiv i ditt arbetssätt?
Då kan rollen som senior redovisningsekonom för SSP vara rätt för dig!

Vad får dig att trivas hos uppdragsgivaren

SSP har kollektivavtal för alla tjänstemän med Unionen. Vi har även goda internationella utvecklingsmöjligheter och arbetar ofta projektorienterat. Hos oss får du 40% personalrabatt, friskvårdsbidrag, aktiesparprogram och mycket god individuell kompetensutveckling. Vi kan garantera ett engagerat Team SSP som har kul ihop på jobbet och delar passionen för mat, dryck och utmärkt service!

Inom SSP prioriterar vi mångfald och inkludering. Vi är en arbetsgivare för lika rättigheter och möjligheter och vi vill engagera alla våra medarbetare så att de känner sig uppskattade och motiverade. Vi står för mångfald, främjar inkludering och säkerställer jämlikhet. Vi respekterar och skyddar mänskliga rättigheter och förhindrar diskriminering. och vi påverkar våra samhällen positivt. Vi uppmuntrar och välkomnar ansökningar från ett brett spektrum av kandidater oavsett bakgrund, kön, ras, religiös övertygelse, funktionshinder, sexuell identitet och läggning eller ålder.

SSP:s grundläggande värderingar:
 • Vi är ett team
 • Vi är resultatfokuserade
 • Vi är modiga
 • Vi gör alla en skillnad
 • Vi firar framgång
Beskrivning av tjänsten

I rollen som senior redovisningsekonom för Scandinavian Service Partner AB kommer du att tillhöra en ekonomiavdelning på 7 personer. Du kommer att rapportera till redovisningschef.
Tjänsten ger dig möjlighet till ett utvecklande och varierande arbete.
Du erbjuds möjlighet till distansarbete ca 1-2 dagar per vecka.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Delta i månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Balansavstämningar
 • Delta i arbete med årsredovisning
 • Delta i arbete med inkomstdeklaration
 • Rapportering av moms och arbetsgivaravgifter till Skatteverket
 • Likviditetsplanering
 • Behjälplig med processen för investeringar
 • Ansvar i olika redovisningsfrågor och proaktivt följa förändringar i lagar och praxis inom redovisningsområdet
 • Bidra till processutveckling och aktiv i projekt
 • Utveckla användandet av affärssystemet SAP
 • Upplägg av nya SAP användare och ansvara för atteststrukturen
Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande högskoleutbildning med inriktning mot företagsekonomi och redovisning eller har förvärvat motsvarande likvärdig kompetens genom arbetslivserfarenhet.
Du har minst 5 års erfarenhet från arbete som redovisningsekonom och har arbetat självständigt med redovisning enligt K3 och bra med erfarenhet enligt IFRS.
Du har en god IT-mognad och har erfarenhet av att skapa effektiva arbetsprocesser.
Meriterande om du har erfarenhet som redovisningsekonom i noterat bolag och van att arbeta mot deadlines för rapportering.
Meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet SAP.
För att lyckas i den här tjänsten tror vi att du är proaktiv och gärna tar dig an ad hoc uppgifter. Vi tror att du är utåtriktad som person och positiv till att ha många kontaktytor i organisationen.

Intresserad?

I denna rekryteringsprocess samarbetar SSP med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, David Andersson, tel nr 072-853 09 96. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat.
Mer info
Kontaktperson
David Andersson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 okt. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SSP är den ledande operatören av restauranger, barer, caféer, food courts och butiker på flygplatser, tågstationer och arenor/eventanläggningar. Vi vill vara den bästa delen av resan och driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, Taco Bar, Eatery och O´Learys. SSP har verksamhet i 36 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Moderbolaget är noterat på London Stock Exchange.

SSP-koncernen har drygt 37 000 anställda globalt varav ca 1 000 i Sverige. Det svenska huvudkontoret är beläget vid Arlanda i nya och moderna lokaler. I Sverige driver SSP ca 60 enheter från Luleå i norr till Malmö i söder. Den svenska verksamheten omsätter ca 900 mkr.

Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare