Logistikkoordinator/Säljare, Scandinavian Biogas

Logistikkoordinator/Säljare, Scandinavian Biogas

Har du erfarenhet av logistik eller försäljning? Scandinavian Biogas söker en logistikkoordinator/innesäljare till Stockholm.

På Scandinavian Biogas arbetar vi tillsammans för att bidra till ett fossilfritt, cirkulärt och hållbart samhälle. Vi är en av Nordens största privata producenter av biogas och står nu inför stora och spännande förändringar och stark tillväxt och söker nu nya medarbetare!

Här får du möjlighet att ta ett helhetsgrepp av Scandinavian Biogas logistikflöden av fysiska bulktransporter till och från deras biogasanläggning i Södertörn, Huddinge. I denna nya roll får du möjlighet till ett brett kontaktnät - både med kunder, leverantörer samt interna parter. Verksamheten står inför stora och spännande förändringar och vi söker dig som vill vara med på vår utvecklingsresa mot en renare framtid.

Välkommen med din ansökan för rollen som logistikkoordinator/innesäljare redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som logistikkoordinator/innesäljare får du arbeta både taktiskt och operativt i en dynamisk roll. Eftersom detta är en ny tjänst hos Scandinavian Biogas ger detta dig stora möjligheter till att påverka utformningen av rollen.

Här får du:
 • Vara del av omställningen till ett fossilfritt, cirkulärt och hållbart samhälle med möjligheten att arbeta med modern teknik, innovation i en positiv anda.
 • Möjligheten att jobba i en ny och omväxlande roll i ett kompetensintensivt företag.
 • Ett företag med en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö där du erbjuds du en roll med goda utvecklingsmöjligheter.
 • En arbetsplats med hög medarbetarnöjdhet.
Dina arbetsuppgifter

Som logistikkoordinator/innesäljare kommer du ha operativt ansvar för att rätt substrat, gödsel och gas, med rätt kvalitet levereras i rätt tid samt mängd. Du kommer vara en viktig del i distributionskedjan där du även ansvarar för att material- & lönsamhetsanalys genomförs på inkommande substrat och utgående gödsel. Eftersom Scandinavian Biogas befinner sig i en utvecklingsfas, förväntas du även ha ett stort fokus på förbättrings- och utvecklingsarbete.

Dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara att:
 • Daglig kontakt med kunder och leverantörer för att säkerställa optimal logistik till och från våra anläggningar.
 • Proaktiva kundkontakter för att optimera och säkerställa material till Scandinavian Biogas anläggningar.
 • Planera kommande veckas flödesschema (gällande logistik av substrat- och biogödseltransporter).
 • Kontaktperson för kunder kring transporter.
 • Utvärdera lönsamhet per kund tillsammans med driftverksamheten.
 • Arbeta aktivt med öka ISCC-kvalificerat material.
Värt att veta

Som logistikkoordinator/innesäljare arbetar du både taktiskt och operativt. Du kommer ha många kontaktytor i form av leverantörer, kunder och logistikpartners för biogas, avfall samt biogödsel. Du rapporterar till Sales Manager. Du kommer vara placerad på vår anläggning Södertörn i Huddinge.

Våra förväntningar

För rollen om logistikkoordinator/innesäljare söker vi dig som har:
 • Minst gymnasieutbildning eller annan likvärdig erfarenhet inom logistik/försäljning
 • Mycket goda kunskaper i Office-paketet särskilt Excel
 • Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska, både i tal och skrift.
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av transport och logistik med tank och/eller bulkvaror
 • Har erfarenhet av lantbruks- eller livsmedelsproduktion eller återvinningsindustrin
 • Är van att ha en koordinerande och planerande roll, samt jobbat med avtal
 • Har eftergymnasial utbildning inom logistik, lantbruksproduktion eller livsmedelsproduktion, eller tidigare har arbetat med kvalitetssäkring.
Som person gillar du att arbeta proaktivt, är självgående och handlingskraftig. Du trivs i en koordinerande roll och har ett tydligt lönsamhetsfokus. Eftersom du har kontakt med många personer i olika befattningar behöver du vara lyhörd samt är van att upprätthålla goda långsiktiga relationer.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Moa Lichtenstein
Telefon 0767244638
Email Mejla Moa Lichtenstein
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 23 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech