Hoppa till innehåll
Ansök nu

Global Key Account Manager
Stockholm

Har du en gedigen erfarenhet av B2B-försäljning och av att arbeta internationellt med stora kunder? Brinner du för att vinna nya affärer, skapa långsiktiga relationer och kontinuerligt jobba för ökad omsättning och lönsamhet? Då kan du vara den vi söker! 

Scandinavian Arms är ett bolag som fokuserar på produkter inom sportskytte. Scandinavian Arms håller på att lansera globalt och söker en engagerad Global Key Account Manager som vill vara med på en stark tillväxtresa. Här kommer du få arbeta inom en spännande bransch med goda möjligheter att växa inom och med bolaget. 

Vi erbjuder
Hos Scandinavian Arms erbjuder vi dig det du behöver för att lyckas och växa i din roll. Du får stor frihet under ansvar och utrymme att vara kreativ i ditt tillvägagångsätt.

I denna viktiga roll kommer du vara med och bygga Scandinavian Arms etablering på den globala marknaden med en attraktiv produktportfölj som utvecklats under flera år.

Arbetsuppgifter
I rollen som Global Key Account Manager skall du fokusera på att knyta kontakter med nyckelkunder. Du arbetar med hela säljcykeln - från nykundsbearbetning, offerering och avtalsförhandlingar till att upprätthålla och utveckla befintliga kunder. Du kommer delta i marknadsaktiviteter, t ex mässor i olika länder och sponsrade tävlingar. Resor ingår i tjänsten. 
Utöver detta kommer du: 

  • Strategiskt planera och presentera hur du ska nå nyckeltal
  • Rikta in dig på att inleda nya samarbeten med återförsäljare världen över
  • Ha stort ansvar i relationskapandet med återförsäljare
  • Bevaka marknaden och anpassa strategin efter utvecklingen
  • Sätta dig in i branchen och produkterna för att få stor kunskap och trovärdighet bland kunderna

Vad har Oscar Gyllenhammar, VD att säga om Scandinavian Arms AB? 

"Jag grundade bolaget genom en kombination av starkt intresse för produktsegmentet och flera års nära kontakt med den dynamiska och snabbt växande branschen.

På Scandinavian Arms har vi en innovativ och nyskapande produktutveckling med skickliga medarbetare som håller hög professionell nivå. Bolaget har stor potential på världsmarknaden och individen goda möjligheter att växa både i sitt jobb, som människa och ekonomiskt. Vi har mycket höga ambitioner men är också ett tolerant och inkluderande företag med utrymme för humor och kreativitet. Det finns en äkthet och glädje i produkterna och vart vi vill med företaget.

Framtidsvisionen är att bolaget skall omsätta 100 mkr inom 5 år och vara ett högt ansett varumärke med avseende på innovation, kvalitet och design."

Som person ser vi att du:

  • Är självgående, lösningsorienterad och målinriktad
  • Har erfarenhet av att bearbeta och utveckla kunder på global nivå
  • Är kreativ, initiativtagande och vill vara en vinnare
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Utöver detta ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med återförsäljare/distributörer och är van att arbeta mot uppsatta mål. Du håller ett högt tempo och kommer gärna med förslag till förbättringar. För att bli framgångsrik i rollen behöver du brinna för att jobba med människor, tycka om att inspirera och engagera och ständigt sträva efter att bli bättre. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Max Zetterlund. Du når Max på tel. 08-51481641. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juli 2023 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare