Hoppa till innehåll
SATS logotyp

Vill du arbeta som redovisningsekonom i en dynamisk och inspirerande miljö?

Vill du arbeta med siffror och analys på ett bolag vars syfte är att inspirera människor till att bli hälsosammare och gladare? Är du en nyfiken och kunskapstörstande person som trivs i en roll med olika kontaktytor? Ta då chansen att bli en del av ett expansivt och väletablerat företag där du erbjuds stora möjligheter till utveckling! Du kommer att jobba i ett företag med energiska kollegor, och få möjligheten att vara både professionell och personlig.

SATS är en värdedriven organisation och nyckelorden Members first, Accountable, Professional och Extraordinary hjälper oss framåt i vår vision att göra medlemmar Healther & Happier. Vi tror att den ideella kandidaten är någon som kan identifiera sig med våra värden och som trivs i en organisation som är i ständig utveckling.

Om Rollen:
Som Redovisningsekonom på SATS kan du exempelvis har ansvar för flera olika områden exempelvis:
  • Löpande redovisning
  • Fakturering och reskontrahantering samt uppföljning mot vår inkassopartner.
  • Avstämning av dagskassor och korttransaktioner.
  • Kostnadskontroll inkl. avrapportering till Financial Managers
  • Omsättningsrapportering.
  • Avstämning av friskvård.
  • Avstämning av balanskonton.
  • Bokslutsarbete
I rollen kommer du även att vara delaktig i projekt inom 'Shared Service Center' och jobba för att effektivisera och harmonisera processer på tvärs av våra bolag och länder.

Vem söker vi?
Vi söker dig med examen inom Ekonomi och några års arbetslivserfarenhet av redovisning. Du har goda kunskaper i Excel och har lätt för att sätt dig in i nya system, meriterande om du arbetat i Unit4. Du har grundförståelse kring lagar och principer inom redovisning och har erfarenhet med att jobba systematisk. Du är van att jobba med balanskontoavstämningar och vara drivande med att få fram underlag till dessa.

För rollen är det positivt om du arbetat inom en nordisk organisation och har förståelse för de nordiska språken. Flexibilitet i samband med deadlines och månadsbokslut är en viktig del i rollen.

Som person är du engagerad och handlingskraftig med en god förståelse för ekonomiska flöden. Du trivs i dynamiska miljöer och har förmågan att ta egna initiativ för att driva ditt eget arbete framåt. Vidare är du analytisk, strukturerad och duktig på att identifiera förbättringsmöjligheter. Du lockas av att vara en del av en innovativt och expansiv träningskoncern med målsättningen att aktivera människor för förbättrad hälsa och ökad livskvalitet!

Varför SATS?
Som anställd på SATS är du med och gör ett viktigt jobb för vårt samhälle. Du är med och hjälper människor till ett bättre liv, till att realisera ett mål, eller kanske till och med genomföra en dröm. Det är detta som gör att vi på SATS troligtvis har en roligare och mer meningsfull arbetsplats än många andra.

Du får jobba i ett team med engagerade och kompetenta kollegor med stort fokus på att alltid göra sitt bästa. Du har tillgång till träning på våra 275 träningscenter och kontoret är på SATS Service Office i Sundbyberg.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Sundbyberg, Stockholm (Hybrid delvis)


Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan! För frågor, vänligen kontakta 'Nordic Teamleader Accounting', herta.sjostrand@sats.se

Som anställd på SATS är du med och gör ett viktigt jobb för vårt samhälle. Du är med och hjälper människor till ett bättre liv, till att realisera ett mål, eller kanske till och med genomföra en dröm. Det är detta som gör att vi på SATS troligtvis har en roligare och mer meningsfull arbetsplats än många andra.

Vi gör bakgrundskontroller på samtliga personer vi avser att anställa.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About SATS Group

The Group, through our brands and concepts SATS, ELIXIA, Fresh Fitness and HiYoga, is the leading provider of fitness and training services in the Nordics with over 275 clubs, some 10 000 employees and around 700,000 members. At SATS, everyone is welcome and our members have full flexibility to tailor packages for their individual needs. We offer cutting-edge studio facilities for individual training, the broadest offering of group training programs, and highly qualified personal trainers for specialized training and individual coaching. We also focus strongly on supporting our members with online training and digital tools when they are unable to visit our club facilities. We are constantly working with trend research and innovation to be the industry's best and most forward-looking fitness chain.

Liknande jobb