Hoppa till innehåll
Samsung SDS Cello Logistics logotyp

Vi söker transportplanerare till Samsung SDS

Ansök nu
Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Har du relevant arbetserfarenhet inom logistik? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Lernia Bemanning AB en transportplanerare till Samsungs SDS verksamhet i Kista. I rollen ingår ansvar för hantera and organisera den fysiska distributionen inom Sverige och norra Europa, för att leverera produkter enligt avtal samt ansvara för projekt- och produktionsplanering. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som transportplanerare under titeln "Outbound Coordinator" går först och främst ut på att organisera den fysiska distributionen av varor i de svenska lagren samt att underhålla och bevara kontakt med kunder och leverantörer. Du kommer dessutom att bidra till att skapa och förse KPI rapporter till kund och verksamhet.

Det dagliga arbetet innefattar t.ex. att
 • Organisera den fysiska utgående verksamheten hos de svenska lagren
 • Huvudkontakt till kund och leverantörer
 • Orderhantering inkl. planering av leveranser
 • Skapa och förse korrekta KPI rapporter till kund
 • Koordinera leverantörer
 • Optimera transporteffektivitet och kostnader
 • Uppdatera och arbeta i Samsung SDS egna TMS-system
 • Övervaka leveranstid
Kvalifikationer
 • 2-3 års relevant arbetserfarenhet inom logistik eller relevant arbete
 • Erfarenhet av transportplanering
 • God kännedom om MS Office verktygen (Word, Excel, Outlook etc.)
 • Flytande kommunikationsförmågor både i engelska & svenska
 • Erfarenhet från TMS-verktyg (transport management systems) & hantering av KPI rapporter
Meriterande
 • Kandidatexamen eller liknande inom logistikområdet
Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som person är driven och för dig bekvämt i såväl affärsmässig engelska som svenska. Du har ett öga för effektivisering och trivs i en logistisk roll. Du är en lagspelare som har god attityd i team och arbetar för att nå god service. Du är van med att sköta kontakt med kunder och strävar efter att nå utsatt mål.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Det är också viktigt att du sätter kundens bästa i första hand och att du har god förmåga att ta strategiska beslut. Dessutom strävar du efter att nå ett så bra resultat som möjligt genom att arbeta målmedvetet. Slutligen ser du det som en del av ditt arbete att skapa och vårda relationer.

Om Samsung SDS

Established in 2012, Samsung SDS Smart Logistics (part of the Korean multinational Samsung Group) is one of the fastest growing logistics service providers in the world and specializes in innovative logistics services by developing and applying optimized solutions and providing SCM consultancy to customers based on their own Cello platform. The company is active worldwide in 40 countries employing more than 4.500 logistics experts.

Läs mer på https://www.samsungsds.com/eu/integrated-logistics-service-platform/cello-plus.html

Kontaktuppgifter och ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Adrian Runsten via e-post: adrian.runsten@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Bifoga gärna CV på engelska.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Kista

Typ av anställning: inledningsvis konsultuppdrag med chans till förlängning eller övertag av anställning

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Kontaktperson
Adrian Runsten
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare