Hoppa till innehåll
Sami (Svenska artisters och musikers intresseorganisation) logotyp

Produktägare (Product owner) till SAMI i Stockholm

Publiceringsdatum
13 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Sandra Peiper
Email
Telefon
Ansök nu
Hjälp oss skapa vassare digitala tjänster för våra artister och musiker. Vi söker produktägare till SAMI i Stockholm

Vill du arbeta i en spännande organisation med en helt unik verksamhet, och bli en del av en internationell musikbransch som utvecklas och digitaliseras i en allt snabbare takt? Vi söker en produktägare (Product owner) som vill driva utvecklingen av våra digitala produkter och tjänster för artister och musiker.

Du har troligtvis erfarenhet av produktutveckling på operativ nivå och motiveras av en koordinerande roll där du får ta på dig olika ansvarsområden och anpassa dig till förändringar utan att tappa fokus.

Vi erbjuder dig
  • Arbeta för en organisation utan eget vinstintresse med målet att ge artister och musiker de bästa förutsättningarna att lyckas i sin karriär
  • En arbetsplats som präglas av en stark gemenskap, prestigelöshet och öppenhet där vi hjälper varandra
  • Påverka och bidra till utvecklingen av digitala tjänster för våra medlemmar
  • Bli en del av en internationell musikbransch under ständig utveckling, där du gör skillnad för alla musiker vars låtar spelas i hela världen!
Det här gör du hos oss

Ditt huvudansvar blir att säkerställa att vi utvecklar och optimerar våra digitala tjänster för våra medlemmar så att de är effektiva, enkla att använda och ger ett mervärde som bygger medlemslojalitet.
Du kommer bland annat att få:
  • Delta i arbete med att ta fram vision och strategi för digitala tjänster
  • Driva arbete med produkt och tjänst genom hela dess livscykel, inkl. förvaltningsledning
  • Samla in och tillsammans med övriga intressenter prioritera behoven
  • Leda dagligt arbete med respektive produkts backlog, vilket innebär ett tätt samarbete med övriga verksamheten, systemutvecklare, externa konsulter och utförare
Ditt team och arbetsplats

Du tillhör avdelningen Digitala tjänster & IT men kommer att jobba mycket nära alla delar av verksamheten. SAMI:s mål är att vara en kostnadseffektiv och modern organisation och i den visionen blir du en mycket viktig medarbetare. Vi har en generös remotepolicy men försöker ses på kontoret några dagar i veckan. Vi sitter i mysiga lokaler centralt i Stockholm på Regeringsgatan 74.

Mer om dig

Som vår nya produktägare får du möjlighet att vara med och styra och påverka SAMI:s arbete med våra digitala tjänster för artister och musiker. Du arbetar i gränslandet mellan verksamhet och IT och ser till att våra digitala tjänster är aktuella och relevanta och ger våra medlemmar bästa möjliga nytta och upplevelse av sitt medlemskap. Du har erfarenhet av produktutveckling och att skapa affärsvärde genom IT. Kanske har du tidigare haft rollen som produktägare eller någon typ av digital erfarenhet på operativ nivå och är van att parera, koordinera och prioritera olika initiativ, med fokus på att utveckla och förbättra digitala tjänster.

En flexibel och prestigelös inställning är avgörande, eftersom mycket handlar om att göra det som behövs för att uppnå målen, oavsett om det är stora eller små uppgifter. Vi ser även gärna att du är självgående och kan ta ett helhetsperspektiv och hela tiden koppla effekt med nytta. Du är van att agera proaktivt och långsiktigt och är bra på att både sätta i gång och avsluta uppgifter. Du är analytisk och har en förmåga att se nya lösningar och kommunicera dessa på ett pedagogiskt sätt både till interna och externa intressenter.

Var med och se till så att alla artister och musiker som medverkar på låtar som spelas runt om i världen får rätt ersättning! Vi ser fram emot din ansökan!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Sami (Svenska artisters och musikers intresseorganisation) logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SAMI, Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation, är en kollektiv upphovsrättsorganisation som samlar in ersättningar från företag och verksamheter som spelar musik offentligt. Alla musiker och artister som har medverkat på en inspelning har rätt att få betalt för sitt arbete när deras musik exempelvis spelas på radio, i restauranger eller på gym. När någon ansluter sig till SAMI får vi i uppdrag att bevaka, tillvarata och administrera deras rätt till ersättning när inspelningarna används i Sverige eller utomlands. SAMI är en ekonomisk förening utan eget vinstintresse. Vårt mål är att alla artister och musiker ska få ersättning för sin musik när den spelas, och få de bästa förutsättningarna att lyckas i sin karriär.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb