Teknisk Säljare / Försäljningsingenjör

Teknisk Säljare / Försäljningsingenjör

Teknisk säljare / Försäljningsingenjör
Stockholm
På ESMA erbjuder vi nu en spännande utmaning för dig som trivs med ett fritt arbete där du får utveckla långsiktiga kundrelationer. Med ditt intresse för teknik och mekanik hjälper du några av Sveriges mest intressanta företag att hitta lösningar.

ESMA är specialister på att ta fram optimerade komponent-, system- och logistik­lösningar för våra kunder inom svensk tillverknings­industri. Med hjälp av vårt breda nätverk av leverantörer och samarbetspartners världen över levererar vi specialanpassade komponentlösningar till våra kunder. Allt från små innovativa företag till stora globala koncerner, från våra kontor i Stockholm och Göteborg.

Vi erbjuder
En roll där möjligheterna är oändliga när det gäller vilka kunder och leverantörer du och ESMA kan arbeta med. Hos oss får du vara entreprenören som utvecklar samarbeten och ges utrymme att vara kreativ och nytänkande.

Vi är en platt organisation med familjär atmosfär, du får självständigt planera dina dagar och arbeta hemifrån eller från kontoret.

"Som säljare hos oss får man jobba väldigt fritt och prova egna idéer. Så länge vi ser att förfrågningar kommer in och projekten löper på har man som säljare stor frihet att jobba med det man vill."

Läs mer om vad Martin Schleifstein har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/esma

Om tjänsten
Som teknisk säljare på ESMA är du något av en kameleont, då du har många olika roller beroende på var i ett projekt du befinner dig. Du axlar hela säljprocessen där du både söker upp nya kunder och har möten med befintliga för att lyssna av hur vi kan hjälpa dem på bästa sätt.
Vidare ansvarar du för inköp hos våra leverantörer runt om i världen, ser till att logistiken mellan leverantör och kund hanteras så effektivt som möjligt. Du kvalitetssäkrar produkterna och ser till att vi alltid levererar med största möjliga precision och kundnöjdhet. Som stöd har du en säljkoordinator.

Du utgår från kontoret i Göteborg. Tjänsten innebär en del resor både i Sverige och utomlands.

Din profil
För oss på ESMA är relationerna till kunder och leverantörer allt. Därför är förmågan att kunna anpassa sig och vara flexibel i sitt sätt mot kund och leverantör en stor del av rollen.

Vi tror även att du:
  • Är driven och kreativ inom både tekniska och affärsmässiga frågor
  • Är målmedveten och noggrann, har ett entreprenörstänk och trivs i en internationell miljö
  • Har jobbat som teknisk säljare eller nyligen avslutat din tekniska utbildning
  • Du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande om du pratar tyska, eftersom flera av våra leverantörer finns i tysktalande länder
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på 031-70 45 182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om företaget
ESMA har levererat state-of-the-art komponentlösningar till den svenska tillverkningsindustrin i mer än ett halvt sekel, genom nära och förtroendefulla kontakter med både kunder och tillverkare. Våra kunder tillhör de mest innovativa i sina respektive branscher, och finns på allt från mindre, nyskapande företag med stora planer, till stora globala koncerner inom medicinteknik, fordons- och verkstadsindustrin. Vi tillbringar våra dagar med att diskutera möjliga tillverkningsmetoder och logistikflöden med kunder inom fordonsbranchen, brainstorma kontruktionslösningar med nytänkande tillverkare av snökanoner och hitta den bästa lösningen inom aluminiumgjutning med konstruktörer av skogsmaskiner.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!