Hoppa till innehåll
SalesOnly logotyp

Rekryteringskonsult med affärsdriv - SalesOnly AB

SVERIGES LEDANDE SPECIALISTFÖRETAG INOM SÄLJREKRYTERING VÄXER!
Vi gör ett fantastiskt 2022 med 20% tillväxt och har precis fått tillbaka vår medarbetarundersökning med ett eNPS om 92, Engageamangsindex om 97 och ledarskapsindex om 96. Vi har position nummer 1 och kommer fortsätta vara den ledande aktören inom vår nisch - Försäljning

Vår övergripande strategi lyder

”SalesOnly är de överlägset starkaste på marknaden när det kommer till att driva utvecklingen av säljorganisationer, inte bara genom att de erbjuder de främsta talangerna inom försäljning. SalesOnly är ett premiumvarumärke när det gäller rekrytering, interim och search av sälj och säljchefsroller”

Vi är en del av den expansiva HR-koncernen Wise Group där vi 2022 prisades som årets tillväxtbolag. Vi ska fortsätta växa och det är här du kommer in.

Vi erbjuder dig
 • En utvecklingsresa som du troligen inte sett eller upplevt någon annanstans
 • En affärsnära & konsulterande roll med fokus på människor, företag, utveckling och framtid
 • Fina förtjänst- och utvecklingsmöjligheter i en härlig tillväxtkoncern; Wise Group
 • Att vara med och driva framtidens försäljning där ditt arbeta i högsta grad påverkar hur framtidens säljorganisationer kommer att se ut
 • Certifiering i Sales Excellence Commercial Director Master Class hos Mercuri Research - A division of Mercuri International
 • Världens bästa kollegor; både internt på SalesOnly och i övriga Wise-kollegor!
VEM ÄR DU
För att trivas hos oss identifierar du dig med våra värderingar: passion, kunskap, hårt jobb och långsiktighet, vilka genomsyrar vår affärs- och kvalitetsorienterade kultur. Du har ett relationsskapande och långsiktigt fokus, i kombination med förmågan att navigera målstyrt i en fullbokad agenda. Vi tror att du drivs av att göra ett riktigt bra jobb och att göra det lilla (stora!) extra för kunden. Din vilja att lyckas är utmärkande för dig och du trivs med högt uppsatta mål. För att trivas i rollen som rekryteringskonsult är du en person som gillar att ha många kontaktytor och att utveckla och upprätthålla nätverk. Du är framåt och nytänkande samtidigt som du har en känsla för struktur och administration. Framför allt kommer du att få förmånen att varje dag ha möjlighet att göra något som är ett fåtal yrken förunnat - att förändra någons liv

Om rollen
Du säljer till och samarbetar med beslutsfattare på olika nivåer nationellt och ibland även internationellt. Din vardag består i att prospektera nya uppdrag, utveckla kundrelationer samt att driva hela rekryteringsprocessen från start till mål. Rekrytering är vårt primära erbjudande men kombineras med tjänster såsom second opinions, interimslösningar, kompetenskartläggning och workshops för sälj- och ledningsorganisationer.

DINA ERFARENHETER, KOMPETENSER OCH EGENSKAPER
 • Erfarenhet som rekryteringskonsult, searchkonsult eller närliggande roller
 • Jobbat med tjänste-/konceptförsäljning B2B - krav
 • Sinne för att planera, prioritera, samt att arbeta effektivt och lösningsorienterat
 • God vana av att arbete i olika digitala system
 • Mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift såväl svenska som engelska
 • Ett stort intresse av att bygga och utveckla relationer i kombination av att göra avslut på affärer
 • Du har ett nätverk på ledningsgruppsnivå
VILKA ÄR VI
Vi är ett starkt team med mycket hög kompetens och erfarenhet kring försäljning och rekrytering. Vi är stolta men aldrig nöjda, vi vet att det vi gör har en påverkan på vårt samhälle. Vi är skickliga på självledarskap och tar ansvar för oss själva och andra. Vi skrattar mycket, vi stöttar varandra, vi bollar idéer och utbyter kunskap med varandra. Vi firar framgång såväl som vi är transparenta när det går fel. För det gör det ibland när man jobbar med människor.

En viktig del som skiljer oss från kollegor i branschen är att vi tillämpar den senaste forskningen kring försäljning i våra processer Titta gärna in på vår samarbetspartner Mercuri Research om du blir nyfiken. Det innebär att vi kan leverera ett högre värde och var bättre rådgivare till såväl kund som kandidat med större sannolikhet att matcha rätt person med rätt uppdragsgivare. Vi tar inte på oss uppdrag som vi inte tror vi kan lösa, vi ser våra kandidater som lika mycket kund som våra uppdragsgivare.

Är det dig vi söker? Då vet du vad du ska göra - varmt välkommen med din ansökan redan nu!

I denna rekrytering samarbetar vi med Johnny Björklund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Johnny på 0766202996 eller via mail johnny.bjorklund@salesonly.se.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare